NAVIJAČI SU REKLI SVOJE: Umesto pozdrava, psovke, čaše i flaše! Neprijatne scene na minhenskom stadionu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.06.2024

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kap koja je prelila čašu nezadovoljstva.

NAVIJAČI SU REKLI SVOJE: Umesto pozdrava, psovke, čaše i flaše! Neprijatne scene na minhenskom stadionu! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Premier99

Nerešen rezultat 0:0 između fudbalskih reprezentacija Srbije i Danske u odlučujućoj utakmici grupe C na Evropskom prvenstvu označio je kraj svih nadanja za naš nacionalni tim. U međuvremenu, Engleska, Danska i Slovenija su obezbedile svoja mesta u nokaut fazi, ostavljajući Srbiju da se pakuje...

I pored činjenice da su "orlovi" imali ogromnu podršku sa tribina, čini se da "igla nije mogla da padne" na minhenskoj fudbalskoj lepotici, puleni selektora Dragana Stojkovića još jednom su razočarali i u meču u kojem nam je pobeda bila imperativ, nisu stvorili gotovo niti jednu izgledniju šansu da matiraju Šmajhela i turnir završavaju sa dva osvojena boda i jednim postignutim pogotkom na poslednjem, četvrtom mestu u grupi.

Nakon meča navijači našeg nacionalnog tima su izneli svoje mišljenje o nastupima "orlova" na EVRO 2024.

Naime, reprezentativci su nakon poslednjeg sudijskog zvižduka otišli da pozdrave navijače, a tako su ih dočekale, može se reći haotične scene. Umesto srdačnog dočeka, igrače su dočekali zvižduci, psovke i uvrede. Kako bi stvari bile gore, neki navijači su bacali čaše piva i različite predmete na igrače. Situacija je bila prilično neprijatna.

 

 

Navijači koji su došli iz raznih krajeva sveta da prate svoj nacionalni tim, su rekli svoje...

Posledice utakmice su ostavile gorak ukus u ustima srpskih fudbalskih navijača i postavile pitanja o budućnosti nacionalnog tima. Dok se putovanje na EVRO 2024 nastavlja za druge timove, Srbija se suočava sa razočaranjem zbog ranog ispadanja, ali i evidentnim nezadovoljstvom ljubitelja fudbala, kako onih koji su uživo pratili mečeve u Nemačkoj, tako i onih koji zasigurno nisu imali mira pokraj malih ekrana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading