NIKOLINA PIŠEK SE SUOČAVA SA SVOJIM NAJVEĆIM STRAHOVIMA! Njene reči će vas naježiti, najgore tek sledi!

Autor:

Zabava

23.07.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek uznemirila javnost najnovijom objavom!

NIKOLINA PIŠEK SE SUOČAVA SA SVOJIM NAJVEĆIM STRAHOVIMA! Njene reči će vas naježiti, najgore tek sledi!

Foto: Instagram.com

Nikolina Pišek

Nakon perioda punog izazova, voditeljka Nikolina Pišek odlučila je da se posveti sebi i svojoj dobrobiti. Nakon gubitka supruga i sukoba sa bivšim svekrom, Nikolina se fokusirala na svoj um i telo, trudeći se da ne dozvoli negativnim trenucima da je obuzmu.

Međutim, kako ima dosta vremena za razmišljanje, Nikolina je sa brojnim pratiocima na Instagramu podelila svoje misli i izazvala burne reakcije:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nikolina Pišek

 

- Donela sam neke nove i hitne odluke. Životne. I verovatno ce promeniti moju stvarnost na milon neočekivanih načina. Nadam se dobrih. Ovo leto će mi biti jedno od najradnijih i najtežih ikada, sa promenama koje će odrediti moj dalji životni put. Otkrivaću vam stvari malo po malo, kako uhvatim ritam i koliko se budem osećala ugodno. Ne toliko zbog mene (iako i to deluje psihoterapeutski - suočiti se sa svojim strahovima i o njima progovoriti javno). Nego zbog svih onih koji prolaze kroz slične borbe, ili mnogo, mnogo teže sami i u tišini - pisala je Nikolina i dodala:

- Istina nije uvek ono što nam se čini. A govor o njoj deluje oslobađajuće. Kao da izgovorene stvari postaju lakše i manje važne. Trivijalne. I zato cu ovo leto, između dosta gustih obaveza, loviti samo ovakve trenutke. Bez ičega. Ogoljene do kože. Samo more, stena, dragi ljudi i onda beg u realnost. I nadam se da ću opet sve uspeti izdržati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading