ZVANIČNO: Njegova misija u Partizanu je okončana - trasfer je potvrdio i Miško Ražnatović!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono o čemu se danima polemisalo, sada je potvrđeno.

ZVANIČNO: Njegova misija u Partizanu je okončana - trasfer je potvrdio i Miško Ražnatović!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je zvanično potvrdio rastanak sa srpskim bek Danilom Anđušićem, koji će naredne sezone nastupati za novoformirani klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Dubai koji će uzeti učešće u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi i koji će za svog protivnika u prvom takmičarskom meču imati šampiona Crvenu zvezdu.

Anđušićev agent Miško Ražnatović je putem društvenih mreža potvrdio ovu vest, stavljajući tačku na period Anđušićeve karijere u crno-belom dresu.

 

 

Oproštajni post Danila Anđušića na društvenim mrežama izazvao je emotivne reakcije među navijačima. U svom oproštajnom obraćanju, Anđušić je izrazio duboku zahvalnost klubu i navijačima, ističući svoju predanost tokom boravka u Partizanu.

- Kako je ovo teško pisati… Ali ovoga puta neću dužiti, pa ću ovako… “Dao sam ti dusu, srce sam ti dao, nista vise nemam, al’ mi nije zao”…Zbogom. Uvek uz vas, hvala na svemu, MOJI GROBARI - napisao je nedavno Anđušić na svom Instagram profilu.

Anđušić se pridružio novopečenom klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, čime započinje novo poglavlje u svojoj karijeri. Ova odluka označava Anđušićev korak ka novim izazovima i priliku da ponovo pokaže svoj talenat na međunarodnoj sceni.

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Zvanični rastanak - Danilo Anđušić

 

Pre dolaska Anđušića, Košarkaški klub Dubai je već ozvaničio angažovanje poznatog slovenačkog trenera Jurice Golemca, kao i potpisivanje ugovora sa Nejtom Matsonom, Nemanjom Dangubićem, Ahmetom Duveriogluom, Leonom Radoševićem i Avudu Abasom. Ova pojačanja nagoveštavaju ambiciozne planove kluba za narednu sezonu.

Tokom prethodne sezone, Anđušić nije uspeo da ostvari značajniju minutažu u Partizanu, ali je ostavio trag svojim doprinosom. U Evroligi je beležio prosečno 5,8 poena po utakmici, uz 1,1 skok i 0,8 asistencija, te pokazao svoje veštine i potencijal na najvišem nivou takmičenja.

Danilo Anđušić je time postao deo nove košarkaške priče, pridružujući se klubu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i ostavljajući iza sebe period proveden u Partizanu, sa zahvalnošću prema klubu i navijačima. Sada se okreće novom izazovu u Dubaiju, gde će imati priliku da pokaže svoje umeće i doprinese uspesima novog tima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading