MATORA DEBELO NADRLJALA ZBOG NOVE DEVOJKE! Smestila joj haos sa BIVŠIM DEČKOM, Tomićeva se hvata za glavu od muke!

Autor:

Zadruga

23.07.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozni obračun uživo u emisiji.

MATORA DEBELO NADRLJALA ZBOG NOVE DEVOJKE! Smestila joj haos sa BIVŠIM DEČKOM, Tomićeva se hvata za glavu od muke!

Foto: Printskrin

Matora i Stefani

Jovana Tomić Matora sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", zajedno sa Anitom Stanojlović i Anđelo Ranković, a emisija se zaustavila u momentu kada je Matoru pozvao Danijel Dujković Munjez, bivši dečko Stefani Grujić, sa kojom je je Matora nedavno imala aferu:

- Želim da čestitam Anitu i Anđela i da im čestitam na plasmanu, neću da vređam Matoru, ali bih pozdravio Kačavendinu podlicu, ispada da ona sve laže za neke stvari. Ja bih je pitao zašto nije ispala fer na kraju, jer je sam stavio njenu porodicu preko svoje? - upitao je Munjez na samom početku.

- Kako komentarišeš to što si ti mene krao i ogovarao, pravio mi spletke, nisu ti slučajno dali nadimak muljez. Ne znam šta hoćeš od mene - rekla je Matora.

 

- Nije ni čudo što su te ostavili prijatelji, da li se sećaš kakvu tetovažu sam rekao da ću da uradim? - rekao je Munjez.

- Da, ti si rekao za munju i da te okačim na stori da te podseća i priču, ali ti si lažov, dužan si napolju i Bogu i narodu - rekla je Matora.

- Đedović je video o čemu se radi, pa je zato stao na drugu stranu, meni je sve jasno - rekao je Munjez.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Danijel Dujković Munjez i Stefani Grujić

 

- Na početku rijalitija si bila uz mene i iskoristila si 5 minuta kad sam izašao i bio ranjiv -rekao je Munjez.

- Meni ono što se desilo sa tvojom bivšom devojom je bilo spontano, ti mene nisi ispoštovao i mi smo samo drugarice, možeš da glumiš žrtvu samo i da kačiš storije - odbrusila je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading