ŠOK! Janjuševa bivša živi sa drugim muškarcem, a zbog OVOGA joj ne odgovara Anelina TRUDNOĆA?!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile su se nove informacije o Eni Janjušević, kruže društvenim mrežama!

ŠOK! Janjuševa bivša živi sa drugim muškarcem, a zbog OVOGA joj ne odgovara Anelina TRUDNOĆA?!

Foto: Instagram.com

Ena Janjušević, bivša supruga Marka Janjuševića Janjuša, ponovo je u žiži interesovanja domaće javnosti, nakon što se njeno ime sve češće pominje u rijalitiju "Elita". Aneli Ahmić i Maja Marinković su Janjuša optužili da se dogovorio sa bivšom suprugom, a sada su se na društvenim mrežama pojavili navodi da ona živi sa drugim muškarcem.

- Ena još od "Zadruge 5" živi i u vezi je sa svojim školskim drugom Peđom. Često su u Parizu kod Peđinog brata Neše. Janjuš živi kod tašte, Enine majke. Deo novca od rijalitija dobija i Ena i svima lepo. Pre ulaska u Elitu Eni je kupio džipa kojeg je olatio 25.000 evra.

- Naplaćuje njemu Ena sve njegove afere u rijalitiju dok ona živi sa drugim. Naravno da nikome ne odgovara trudnoća i veza. Ena bi u tom slučaju ostala bez novca, a on bi morao da boravi u etno selu nakon izlaska iz rijalitija - pisalo je u komentaru na društvenim mrežama, prenosi "Alo!".

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš i Ena

Inače, Janjuš je nedavno poručio da nema dogovor sa suprugom, kao i da je ona ljuta na njega.

- Nije me ni zvala na 40 dana, Ena mi je rekla da neće ni dovoziti Krunu, pa je vozač išao po nju, jer nije htela više da je dovozi. Eto, toliko o tome što se tiče dogovora za nju (Enu) - rekao je Janjuš nedavno.

Janjuš je u istoj emisiji istakao i da nije dobio poruku od bivše tašte.

- Da li se tvoja nagla promena ponašanja prema Aneli desila nakon što se Gačič vratio sa suđenja? Advokat je zapravo tvoja bivša tašta - rekao je novinar.

- Mislim da mu ništa nije govorila za mene - odgovorio je Janjuš u "Pitanja novinara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading