JANJUŠEVA ĆERKA NAPADNUTA, PORODIČAN SKANDAL! Mora HITNO da napusti Elitu zbog OVOGA!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković bez dlake na jeziku osula paljbu po Janjušu!

JANJUŠEVA ĆERKA NAPADNUTA, PORODIČAN SKANDAL! Mora HITNO da napusti Elitu zbog OVOGA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U prošloj emisiji ,,Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe Maje Marinković i njenog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša. Marinkovićevoj je poznato koliko je Janjuš slab na ćerku Krunu Janjušević, te mu je tokom rasprave spomenula naslednicu i podsetila ga kakav je on otac, po njenim tvrdnjama. 

Janjušević joj nije ostao dužan, pa ju je vređao brutalnim uvredama i psovkama, a takmičari su nemo gledali kako se njih dvoje svađaju. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, Instagram

Janjuš, Ena Janjušević , Maja Marinković

 

- Ćerka gleda kako joj se tata skida na televiziji...Niti je dao novac, možda jeste poslao na žiro račun, proživela sam jako težak period. Osećala sam se odvratno, ja sada ovako pričam jer sam tako hladna kada je on u pitanju, odbolovala sam. Čak me je i vređao na sve moguće načine, kao što to i dalje radi. Aneli će isto proći kao i ja. Njegova dela i reči su sušta suprotnost, sve radi u dogovoru sa ženom kod koje živi, od koje zavisi, jer su oni bolesni ljudi, prevaranti. Najveći folirant i emotivni manipulator za sve - govorila je Maja, pa nastavila:

- U pravu je Sita i ja verujem, žena gleda realno. Kaže da nije vređao?! Kako nije, juče je rekao da joj je*e sestru. U ovoj situaciji sam 100 odsto na Anelinoj strani. Gde je ljudskost?! Devojka je trudna. Mora da pita bivšu ženu i taštu da li njegova partnerka može da bude trudna. To je bolest. To ti je ono donesi malo lovice kući, malo bruka. Svake godine se kupuje taj stan, nikako da ga vidimo. Evo Aneli priča nešto, pita ga, on kao: "A ti?", odgovori čoveče. Ovi jazavci neka mu ćute, za bolje i nisu - rekla je Maja.

- Je**m ti mamu onu, m*š ku**etino jedna - rekao je Janjuš.

Ostaje nam da vidimo da li će Janjuš napustiti Elitu kako bi podneo tužbu protiv Maje zbog izgovorenih reči!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Шабац

16.06.2024 11:54

Јањуш је олош и преварант. Измаче му Дубровник да се повуче где га нико незна

Stevan

16.06.2024 17:38

Kockarska je tuga pregolema. Honorar dodje ali ga brzo nema.