ZORICA MARKOVIĆ NAPOLJU IMALA INTIMNE ODNOSE! Pevačica se prisetila kako je tada eksperimentisala! OVO NISTE MOGLI NI DA ZAMISLITE!

Autor:

Zabava

21.06.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je šokirala odgovorom mnoge...

ZORICA MARKOVIĆ NAPOLJU IMALA INTIMNE ODNOSE! Pevačica se prisetila kako je tada eksperimentisala! OVO NISTE MOGLI NI DA ZAMISLITE!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Pevačica Zorica Marković kaže da je jednom u prošlosti imala intimne odnose na haubi na automobilu! Naime, ona je u jednoj emisiji morala da odgovori na pitanje vezano za to koje je najneobičnije mesto na kom je vodila ljubav, pa je bila iskrenija nego ikada.

Rekla sam to još dok sam bila u "Zadruzi". Ja sam priznala da je to bila moja duga veza, mi smo se stvarno voleli, vodili ljubav na svim nenormalnim mestima, ali se sećam jednog dobrog auta, na haubi. Daću materijala ovima finim što se nigde ne kr**u, nevine su još u 40, 50 godina, eto da im dam povoda da me ogovaraju, da, hauba - rekla je Zorica za Pink.rs. 

Foto: Republika

Zorica Marković

 

Inače, pevačica Zorica Marković nedavno je za Republiku govorila o odnosu sa Lepom Lukić, te istakla da ju je starija koleginica razočarala. Naime, prema Zoričinim rečima, kad je Lepa u kafani pevala povodom jedne svečanosti, prostor je bio prazan, ništa nisu zaradili, a Lukićeva je zahtevela honorar od 3.500 evra. Markovićeva tvrdi da je koleginici isplatila sve do zadnje pare, ali da ona u sličnoj situaciji ne bi tako postupila.

Lepu smo sreli na jednom događaju, te je upitali šta misli o izjavi koleginice da nikada nisu ni bili prijatelji.

Foto: e-stock

Zorica Marković

 

Ko, Zorica Marković? Pa mi smo bili najbolji prijatelji, kućni... Ona lupeta - rekla je Lepa, pa dodala:

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić

Zorica Marković i Lepa Lukić

 

Već je to jednom pričala, a ne znam šta ima ona to da priča, kad je ona meni dugovala pare - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading