ANITA SAOPŠTILA HITNU ODLUKU ZA ANĐELA: Sve rekla uživo u programu, ODMAH stupa na snagu!

Autor:

Zadruga

03.06.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je izabrana za ovonedeljnog vođu, Anita Stanojlović se javno obratila Anđelu Rankoviću!

ANITA SAOPŠTILA HITNU ODLUKU ZA ANĐELA: Sve rekla uživo u programu, ODMAH stupa na snagu!

Foto: youtube.com/pink.rs

Tokom prethodne večeri odlukom glasova gledaoca, rijaliti šou-program "Elita" napustio je učesnik Pavle Milevski, koji je odmah po izlasku imenovao novog vođu za ovu nedelju. Njegova odluka da je izabrao cimerku Anitu Stanojlović saopštena je danas tokom porodičnog sastanka, a ubrzo nakon toga usledila je njena podela budžeta.

Stanojlovićeva je odlučila da najpre započne podelu sa velikim budžetima, a prva na listi za ovu privilegiju bila je njena drugarica Slađa Lazić.

- Veliki za Slađu, od starta si tu za mene, sve što smo prošli, prošli smo zajedno. Sve najlepše mislim o tebi - rekla je Anita za crnim stolom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita deli budžete

Nakon što je Lazićevoj dodelila veliki budžet, mlada takmičarka se obratila svom dečku Anđelu Rankoviću, takođe dodelivši mu najveću svotu novca. Anita je za njega imala vrlo kratku, ali jasnu poruku.

- Naredni veliki je za Anđela, mog dečka, volim te - rekala je Anita, a onda treći veliki budžet dala Lepom Mići, kojem je priznala da je njen "rijaliti otac".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita dala Anđelu veliki budžet

Podsećanja radi, nakon što je javnost uznemirila vest da je advokatica aktuelne učesnice rijalitija "Elita", Anite Stanojlović. upala u porodičnu kuću Jovane Tomić Matore, u kojoj se u tom trenutku nalazila njena teško bolesna majka, oglasila se upravo ona, te izdala hitno saopštenje.

Kako je istakla, ona je pokušala da na miran način od Matorine porodice preuzme Anitine lične stvari koje su u njihovom posedu. Međutim, situacija je eskalirala nakon što je od Tomićkine majke doživela negodovanje, te je neminovno da je po zakonu krivično gone.

Detaljnije pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Poki

03.06.2024 16:01

Najpokvareniji par u Eliti Anita i Andjelo (ficfiric uobrazeni pokvareni)