MATORU POTERAO MALER ZA MALEROM: Taman se oporavila od jednog ŠOKA, a odmah joj se desio NOVI PEH!

Autor:

Zadruga

06.06.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je za Jovanu Tomić kao ružan san!

MATORU POTERAO MALER ZA MALEROM: Taman se oporavila od jednog ŠOKA, a odmah joj se desio NOVI PEH!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Brak, koji je prošlog leta u Crnoj Gori sklopljen između učesnica "Elite" Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, a koji zvanično još uvek nije okončan, izgleda da uopšte i nije važeći. 

Naime, ovaj rijaliti par stupio je u bračnu zajednicu u drugoj državi, a veliko slavlje i venčanje organizovano je u primorju uz brojne poznate zvanice, ali po svemu sudeći, tokom same ceremonije dogodila se fatalna greška, zbog koje se dovodi u pitanje validnost samog venčanja. 

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Tomić Matora se izgleda džabe potpisivala

O tome svedoči snimak koji je objavio Pinkov portal, gde se jasno čuje da je matičarka prilikom izgovaranja imena mladenaca, pogrešila Anitino prezime. 

To baca senku na celu situaciju koja se kasnije odigrala kada su tek venčane bračne partnerke ušle novu sezonu rijalitija, te u "Eliti" stavile tačku na svoju ljubavnu priču zbog Anitinog neverstva. Pošto je Matora odmah zatražila papire za razvod, sada ostaje pitanje da li će im uopšte i biti potreban razvod, ako Jovana Tomić nije venčana sa Anitom Stanojlović, već kako je matičarka izgovorila Stanojević.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nisu ni venčane kako treba

Ovaj detalj mogao bi da ide u prilog Stanojlovićevoj, koja je sada u novodno srećnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, te da joj savest bude bar malo mirnija, ako nije rasturila brak, već samo ozbiljniju ljunavnu vezu. 

Bilo kako bilo, Matorina osećanja neće biti manje povređena ni u jednom slučaju.

Nju kao da je poterao maler za malerom, pa posle prijatelja koji joj jedan za drugim okreću leđa, deluje da i u ostalim segmentima sve u njenom životu ispada da je bilo samo farsa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading