MATORA DOBILA NOŽ U LEĐA: Ispašta zbog GREHA iz prošlosti, a kad je pokušala da bude ISPRAVNA, primila je najjači UDARAC!

Autor:

Zadruga

07.06.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić priznaje da nije bila cvećka, osim u jednom slučaju i baš to ju je dotuklo.

MATORA DOBILA NOŽ U LEĐA: Ispašta zbog GREHA iz prošlosti, a kad je pokušala da bude ISPRAVNA, primila je najjači UDARAC!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Jovana Tomić Matora priznala je da je svoju suprugu Anitu Stanojlović volela kao boga i da se zato tako naprasno i odlučila da uđe u brak s njom, dok je u svim prethodnim vezama bila kriva što je došlo do pucanja.

Naime, kada je dobila pitanje da prokomentariše to što su sve njene bivše devojke pružila podršku Aniti, naglasila je da samo u slučaju sa Stanojlovićkom nije bila kriva ni za šta. 

- Neka daju podršku, ne znam šta da kažem, nisu one krive bile nekad, ja jesam. Neka se urote moje bivše žene, nisu one bile sto posto krive, ja sam bila i ljubomorna i posesivna, ali sa Anitom nisam kriva - rekla je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović imaju podršku napolju

S druge strane Anita Stanojlović i njen sadašnji partner Anđelo Ranković dobili su zajedničko pitanje. 

- Nijedan par nikada nije imao tolike napade kao vi, zato nastavite da se volite i uživate u ljubavi - glasile su reči podrške za njih dvoje koje su im uputili gledaoci, što je Matoru još više dotuklo. 

- Svi mogu da se smeju, ali to nije bitno, slažem se da smo najsložniji par i ja to nikada nisam video ovde, mislim kao i gledaoci, hvala im - rekao je Anđelo, likujući što je neko prepoznao da su on i Anita skladan par.

Usledilo je još pohvala na njihov račun.

- Ti si kao neka zvezda u Anitinim očima, volite se i ne dajte da vas iko slomi - pročitano je Aniti i Anđelu, a on je još jednom zahvalio u ime oboje: 

- Volim konstatacije i hvala na tolikoj podršci!

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Tomić Matora tvrdi da samo sa Anitom nije imala grešku

Matora je, za razliku od njih, prošla kao bosa po trnju.

- Da li je moguće da si tako brzo ušla u brak s Anitom, logično da se premišljala - glasilo je još jedno pitanje za nju, a ona je odgovorila: 

- Jesam ušla brzo jer sam je volela kao boga, tako sam htela i uradila, tako da ne razumem zašto nekome da se pravdam!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading