ZAKAZANO JANJUŠEVO SUOČAVANJE SA ANELINOM PORODICOM: Sve će se dogoditi pred kamerama, zbog trudnoće hitno organizovan susret!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić jedva čeka susret sa Janjušem.

ZAKAZANO JANJUŠEVO SUOČAVANJE SA ANELINOM PORODICOM: Sve će se dogoditi pred kamerama, zbog trudnoće hitno organizovan susret!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sestra Aneli AhmićSita Ahmić, jedno vreme nije bila u stanju ni da progovori o situaciji koja je zadesila celu porodicu kada su saznali da učesinica "Elite" čeka dete sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Prvo je pokušavala da nađe razloga da podrži Aneli, ali kako se i nakon informacije o njenoj trudnoći, sa Janjušem nastavilo sve po starom, ona je načisto pobesnela. Sita je saznala da je Aneli spremna da proda svoju zemlju, kako bi izdržavala dete, ali i Janjuša, zbog čega je burno reagovala:

Republika

Foto: youtube.com/TV1, youtube.com/Zadruga Official, Printskrin/RTV PINK

Sita Ahmić, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Da li je moguće da bi ona žrtvovala i tu svoju zemlju koju ima, da bi nekome udovoljila? - glasilo je pitanje za Situ.

- Meni to nije jasno, ali sve uzimam u obzir da ona jednostavno u rijalitiju mentalno nije pri sebi. Njoj je ušao taj rijaliti u krv da funkcioniše kao i neki stari učesnici, pa se miri sa ljudima sa kojima ne bi ni kafu popila napolju  -rekla je Sita.

- Mnogi pričaju da postoji mogućnost da se Janjuš i ti suočite, kako bi se ponašala kada bi ga ugledala nakon svih pretnji koje je izneo na račun tebe i tvoje porodice? - pitao je voditelj Situ.

- Ja izvini u životu ne prihvatam, za neke ružne stvari što je govorio da će me samleti i ostale gnusne uvrede. Ja sam uvek nalazila opravdanja za njega zbog njegove tragedije ali je prešao sve granice. Ja nikada neću aminovati njihov odnos, ako dođe do supčavanja ja ću pristati naravno, sa njim pred kamerama ne mogu da razgovaram kao što bih privatno i teško da ću promeniti svoje mišljenje - objasnila je Sita u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading