Anelina sestra zanemela od JAVNE BRUKE: Učesnica "Elite" i ne sluti šta se napolju dešava, ISPLIVALI DETALJI IZ PORODIČNOG DOMA!

Autor:

Zadruga

06.06.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić se poverila prijatelju i otkrila kakva je situacija kod njih u kući.

Anelina sestra zanemela od JAVNE BRUKE: Učesnica "Elite" i ne sluti šta se napolju dešava, ISPLIVALI DETALJI IZ PORODIČNOG DOMA!

Foto: tiktok.com/printscreen

Povodom trudnoće Aneli Ahmić, cela njena porodica je i dalje u šoku, a kako saznajemo od izvora bliskog njenoj majci Jasni i sestri Siti, njih dve i dalje ne mogu da poveruju da je ona dozvolila da u rijalitiju ostane u drugom stanju. 

Republika

Foto: ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić se poverila prijatelju da su svi u šoku zbog Aneli

Posebno je sporno što je to uradila s Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim je sve vreme u turbulentnoj vezi, tokom koje su se svađali, vređali i psovali, a onda opet mirili.


- Njena majka Jasna se više ne oglašava, zna se kako je reagovala i pre i kad je čula da ih je Aneli ovako obrukala. I Sita je uvek govorila da joj se ne sviđa što se pomirila s Janjušem i sav taj njihov odnos, a kamoli sad još i dete, ali je nagoveštavala da će sestru podržati ukoliko se to desi - priča porodični prijatelj i dodaje: 

- Međutim, sada se ni ona ne oglašava, čak i nama prijateljima samo kratko kaže: "Kod kuće smo svi u šoku!" Ne znaju šta ih je snašlo, ni kako nije razmišljala svojom glavom koliko će ovim da povredi najbliže.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić grca u suzama, a Janjušu tvrdi da je to od sreće

Podsećmo, Aneli se u trudnoći raspoloženje često menja, pa je tako u jednom momentu uplakana doletela Janjušu u zagrljaj, a onda je tvrdila da plače od sreće.

Nisam mogla da verujem da ću da imam dete s tobom. Nadala sam se da će se to u nekom trenutku desiti, ali smo se na kraju posvađali i videla sam da nema ništa od toga. Onda smo se pomirili i dobili najradosnije vesti. Plačem od sreće, ne mogu da se smirim jer mi je samo u glavi to šta je tek pred nama - dok je ona pričala s uzbuđenjem u glasu, Janjuš je govorio Ahmićki da se smiri i da nema potrebe da roni suze.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dušanka

06.06.2024 05:11

VI KAO PORODICA IZGLEDATE PRORAČUNATO I ISKOMPLEKSIRANO...DA KORISTITE TRUDNOĆE DA UHVATITE MUŠKARCE...ŽALOSNO...PREFRIGANO...ZLO NAD ZLOM

hehe

06.06.2024 10:54

@dušanka - au dusanka kakbo si ti zlobno stvotenje ccc pa ti delujes kao zla zena pre podne mrzis sebe posle podne ceo svet

Janko

06.06.2024 20:13

Januš je jedan veliki manipulator i prevarant. Aneli će gore proći od Maje.Ni jedno od njih nema posao na neodrejdeno verme. Vucaraju se po rijalitijima... Od čega će on da izdržava porodicu.Vrlo brzo će novac koji će dobiti u Eliti "proćerdati" na kocku i alkohol. Jadno to dete pored ovakve majke i budućeg oca.Kako ga nije sramota imao je predivnu ženu i preslatku ćerkiu , kako će joj objasniti sve to. Jedino voli sebe.Čak ni svoje roditelje i brata ne poštuje, napravio im je skandal u kući za pomen pok.Mihaila. Pobio se sa rodjenim jedinim bratom koji mu je ostao.---karakter mu je nula....Bitanga!