ASMIN OBEZBEDIO ANELI I JANJUŠU KROV NAD GLAVOM: Čeka ih poklon po izlasku iz Elite, evo gde će im dete odrastati!

Autor:

Zadruga

05.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-bomba Asmina Durdžića!

ASMIN OBEZBEDIO ANELI I JANJUŠU KROV NAD GLAVOM: Čeka ih poklon po izlasku iz Elite, evo gde će im dete odrastati!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Aneli Ahmić hitno je morala danas u toku dana da napusti imanje u Šimanovcima! Naime, ona je morala da ode na zakazan pregled kod ginekologa budući da joj je test za trudnoću pre nekoliko dana bio pozitivan.

Aneli je u ranim jutarnjim satima posetila ginekologa i saznala da je u šestoj nedelji trudnoće, tačnije da je u drugom mesecu.

Nakon što je obavila sve preglede, Aneli se osamila sa Markom Janjuševićem Janjušem, kako bi pričali o njenoj trudnoći:

- Da, Nora je rođena 19. februara i ova beba bi trebala da bude, tako sam i u prvoj trudnoći osećala tako i sad, mislim da će biti muško. Kopka me šta kaže moja familija, bilo bi mi lakše da se slažu sa tim, nema potrebe da se nerviraju, ja njega volim i ne treba da se sekiraju. Kad pogledaš sve druge stvari ovo je najlepše što se desilo, imali smo svađe tako da smo se sad malo smirili i trebalo bi da bude sve okej - rekla je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Sad sam računao koliko će mi trebati mesečno za troškove, snaći ću se i raditi, ja sam joj rekao da možemo jedino u Beogradu da živimo a planove ostale ćemo praviti letos kad odmorimo mozak. Jedini plan je da se više nećemo svađati i niko ne može razumeti ovaj prostor i šta se sve dešava ovde tako da ćemo sputiti loptu, kako ovde tako i napolju - rekao je Janjuš.

No, međutim, Asmin Durdžić danas se oglasio na svom instagram profilu s obzirom na to da, kako je napisao, Janjuš ga je ponovo potkačio, što je diglo ogromnu buru.

- Počeo sam danas sa izgradnjom "Vila Janjušević" malo da ih poguram, da imaju gde po izlasku, pošto si me sinoć ponovo potkačio, evo ti kontejner od mene za babine - napisao je Asmin uz priloženu fotku.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Herc

05.06.2024 21:30

Gluplji lik nije vidjen u sklopu nekig rieliti formata, ovog papana treba vrbovati za osmicu da ga razvlace kao dzoger i brisu Zadrugu sa njim. Koji bednik, misli da je interesantan, da je hrabar da je baja, cacka, vredja, provocira, laze pa lize, dete ne vidja, jad boziji od coveka.

Ljiljana

06.06.2024 02:22

Svaka čast Asmine. Janjuša i tekako treba provocirati, jer on tebe nije vadio iz usta, svo vreme!!! Sam je tražio i dobio sprdnju. Zbog koferuše posebno.Da ima gde da živi, nema. Udri jače.

hehe

06.06.2024 09:55

baka ljiljo sto si tako zla baba m?

lion

06.06.2024 09:58

nije ni sebi obezbedio kucu nego se potuca po tudjim stanovima, na kraju ce i Stanija da dobije ovaj kontejner od tog prevaranta koji je mnogo pustio krila po Beogradu