JANJUŠ SKOČIO KAO OPAREN NA POMEN ĆERKE! ANELI URADILA OVO, jedva na kraju uspela da ga smiri!

Autor:

Zadruga

05.06.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pusti dete, neka se odmara napolju, nemoj da biješ bitke koje nisu tvoje, urlao je on.

JANJUŠ SKOČIO KAO OPAREN NA POMEN ĆERKE! ANELI URADILA OVO, jedva na kraju uspela da ga smiri!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš i njegova devojka Aneli Ahmić saznali su da će uskoro postati roditelji, a sada su se u rijalitiju posvađali nakon što je starleta pomenula njegovo dete, koje je napolju. Naime, Aneli se pitala da li su njegova bivša supruga Ena i ćerkica svestni uopšte toga da on dobija opet dete, što je Janjuša razbesnelo jer je tvrdio da ona time ne treba da se bavi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Što se sada opterećuješ nečim što uopšte ne treba da te zanima? Šta je problem? Da li je moguće da ti u ovolikoj sreći sada koju imaš ovde pominješ moju ćerku, koja nema nikakve veze s tobom? Pusti dete, neka se odmara napolju, nemoj da biješ bitke koje nisu tvoje. Šta dete zna, napolju se brinu o njoj, nema potrebe ti sada da skačeš i da je pominješ. Deca nikada ni za šta nisu kriva - rekao je Marko, a Aneli se pokunjila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Podsećamo, nakon što su Milica Veličković i Borivoje Terzić Terza saznali da će postati roditelji, još jedan rijaliti-par će dobiti bebu, a to su Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, kog je ova informacija slomila na delove, pa je plakao i govorio da je Anelina trudnoća dar od boga nakon što je izgubio brata.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Voditelj Milan Milošević ušetao je u Belu kuću da bi Aneli Ahmić i Marku Janjuševiću Janjušu saopštio da je došao trenutak da otkriju da li će postati roditelji, te je test rađen dva puta i oba puta je pokazao dve crtice, što znači trudnoću. Aneli i Marko su se zagrlili i počeli da plaču kad su shvatili da žele da zadrže dete. Janjuš se rasuo na komade, te nije prestajao da plače i pominje preminulog brata Mihaila.

- Ovo je dar od boga i vidiš šta se dešava. U mojoj najvećoj tragediji se dešava najlepša stvar, tako to ide valjda, život ti nešto uzme, nešto da. Prolazi mi kroz glavu njegovo ime, ako bude sin, voleo bih da se zove po njemu, Mihailo - prokomentarisao je Marko pred Darjanom Radomirovićem, koji mu mu se našao kao podrška.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dida

07.06.2024 11:47

Ovog Janjusa treba staviti u kavez,kao priplodnog bika...pa kakav je on roditelj kad sebi dozvoli,da ima seks pred kamerama...to mi,ljudi,strasno...to ce mu cerka kad tad videti...da sam Kruna,kad odrastem,odrekla bi ga se,za sva vremena...covek budala...lenjivac...nece nista da radi...kaze,on zivi zivot u rijalitiju...pa druze,ako je tako,sto nisi uveo i svoju porodicu,pa zivite zivot...da on voli Krunu,ne bi na tv cerecio druge zene,a dete mu gleda...fuj...