ANELI GRCALA U SUZAMA, PA POBEGLA KOD JANJUŠA U ZAGRLJAJ! Evo šta je razlog, JEDVA JE USPEO DA JE SMIRI!

Autor:

Zadruga

05.06.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plačem od sreće, ne mogu da se smirim jer mi je samo u glavi to šta je tek pred nama, pričala je ona.

ANELI GRCALA U SUZAMA, PA POBEGLA KOD JANJUŠA U ZAGRLJAJ! Evo šta je razlog, JEDVA JE USPEO DA JE SMIRI!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici rijalitija "ElitaAneli Ahmić i njen dečko Marko Janjušević Janjuš saznali su nedavno da će postati roditelji, a sada je ona počela da grca u suzama jer još ne može da veruje da će sa Markom da osnuje porodicu. Aneli je plakala na sav glas dok je bila sama, pa je odmah pohitala kod Marka da bi mu kasnije sve ispričala.

- Nisam mogla da verujem da ću da imam dete s tobom. Nadala sam se da će se to u nekom trenutku desiti, ali smo se na kraju posvađali i videla sam da nema ništa od toga. Onda smo se pomirili i dobili najradosnije vesti. Plačem od sreće, ne mogu da se smirim jer mi je samo u glavi to šta je tek pred nama - pričala je ona, a Janjuš je govorio Ahmićkida se smiri i da nema potrebe da roni suze.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli i Janjuš

 

 Inače, vest da je Aneli Ahmić u drugom stanju zapanjila je mnoge, kako u Srbiji tako i u regionu, s obzirom na popularnost rijaliti-formata "Elita" na ovim prostorima. Glavni akteri ove priče - Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić, ali i njegova bivša žena Ena Janjušević, postali su predmet radoznalosti javnosti.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli i Janjuš

 

Nekadašnji komšiluk uglavnom ima pozitivne reči za Janjuša, ističući da je dobar čovek, ali naglašavajući da u njihovom odnosu on ne poseduje ništa, već je sve u Eninom vlasništvu.

Komšije su otkrile da je Ena spakovala stvari i napustila Beograd zajedno s njihovom ćerkom Krunom nakon što je otkriveno da je Aneli trudna. Ističu da Ena nema nameru da se pomiri sa Janjušem, bez obzira na to da li će on ostati u vezi sa Aneli ili ne:

Foto: youtube.com/pink.rs/instagram

Aneli, Janjuš i njegova bivša supruga Ena

 

- Znači biće beba. Ne znam šta će joj on, ima dete sa bivšim, napustio je, otišao drugoj, šta će joj?! Šta su oni sve jedno drugom govorili, to je katastrofa. A što se tiče kuće, on nema ništa tu, to je ženina kuća. Janjuš je dobar čovek, on za sebe ne valja, i to što voli žene, to je drugi problem - rekla je komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading