POSLE SVAĐE SA ANALI, JANJUŠ POBEGAO KOD NJE: Ova žena jedina ume da mu pruži utehu, a Ahmićka zbog nje dobija NERVNE NAPADE (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.05.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao ovakav ishod, dok Veliki Šef nije poslao poruku u Belu kuću.

POSLE SVAĐE SA ANALI, JANJUŠ POBEGAO KOD NJE: Ova žena jedina ume da mu pruži utehu, a Ahmićka zbog nje dobija NERVNE NAPADE (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nakon što je pokušao da razgovara sa Aneli Ahmić o njihovom odnosu Marko Janjušević Janjuš se sa njom ponovo žestoko posvađao da su opet bili na ivici raskida, a pošto su se iznova izvređali bivši košarkaš je zapalio iz izolacije na radio gde ga je čekala Milena Kačavenda. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš ponovo zajedno

Naime, iznendada je u Belu kuću stigla poruka Velikog Šefa, a Janjušu je to dobro došlo da se izvuče i pobegne iz situacije u kojoj se zatekao sa Aneli. 

- Draga Elito, sada je vreme da počne današnja emisija "Radio amnezija". Danas će Milena i Janjuš uređivati emisiju jer ste vi tako odlučili, osim na TV-u emisija će biti emitovana i na radiju. Pozdrav Veliki Šef - pročitala je Jelena.

Inače, Janjuš i Aneli se često svađaju i upravo zbog Milene koja je u više navrata oplela po Ahmićevoj i jasno je da ima izražen animozitet prema njoj. To je dobilo posebnu dimenziju otako su pojedini cimeri nedavno opet prozivali Milenu kako je opsednuta Janjušem, tvrdeći da je od početka rijalitija zaljubljena u njega, te da joj je on sve vreme tiha patnja. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić pokušali da razgovaraju, pa se opet posvađali

Janjuš je to iskoristio da namerno provocira Aneli, pa je Kačavendi uputio slatke reči i motao se oko nje dajući joj još više na značaju, a ostalima povoda za novu turu tračeva. 

Ahmićeva će biti posebno razočarana što je posle svađe, utočište ponovo pronašao pored žene koja nju stalno provocira i vređa, dok on njoj spočitava s kim će i koliko komunicirati u Beloj kući. 

Dok njih dvoje na radiju budu otvarali nove teme o kojima će se diskutovati, Aneli je ostala prepuštena sama sebi da proguta sve što joj je bivši košarkaš izgovorio u novom naletu besa. Na šta će sve ovo izaći ostaje nam da ispratimo kada se završi emisija i kada Janjuš ponovo bude morao da se suoči sa Ahmićevom. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading