SITA OPLELA PO ANELI I JANJUŠU: Sestra učesnice "Elite" nije birala reči, pa najavila OZBILJAN RAZGOVOR POSLE RIJALITIJA!

Autor:

Zadruga

23.05.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićkeva će po svemu sudeći, kad izađe napolje, morati da bira između ljubavi i porodice.

SITA OPLELA PO ANELI I JANJUŠU: Sestra učesnice "Elite" nije birala reči, pa najavila OZBILJAN RAZGOVOR POSLE RIJALITIJA!

Foto: ATA Images

Sestra učesnice "Elite" Aneli Ahmić Sita Ahmić, nakon što se obračunala sa bivšim zetom koji celoj porodici Ahmić preti zatvorom, komentarisala je njeno ponovno pomirenje sa Markom Janjuševićem Janjušem, te najavila ozbiljan razgovor s njom kada napusti rijaliti.

Naime, turbulentan odnos Aneli i Marka i dalje intrigira javnost, ali njihovi najbliži očito ne mogu ostati imuni na posledice njihove veze.  

- Ne sviđa mi se to! Aneli je upala u taj njegov svet i ne može da se iščupa. Vezu više nikada neću podržati, ali uz nju sam do kraja šta god da bude. Kada izađe obavićemo ozbiljan razgovor što se tiče te veze - poručila je Sita za "Pink.rs".

S druge strane, Janjuš nastoji da nad Aneli uspostavi potpunu dominaciju. Pored toga što ne prestaje da joj pominje kako sumnja da se još nije skroz ohladila od svog bivšeg partnera Asmina Durdžića, počeo je i po Beloj kući da joj uskraćuje komunikaciju s pojedinim cimerima. Naime, uslovio ju je da se više ne druži sa Markom Đedovićem i Lepim Mićom, ukoliko želi da sačuva vezu sa njim, pošto smatra da mu njih dvojica rade iza leđa.

Republika

Foto: youtube.com/TV1/pink

Sita Ahmić nije zadovoljna nijednim zetom

Tako da nije isključeno da će po izlasku zahtevati da prekine kontakt i sa porodicom ako se bude protivila njihovom odnosu. 

Iako se Ahmićeva verbalno suprotstavlja Janjušu i podseća ga da i on brani ljude koji nju vređaju, na kraju se ipak povinuje njegovim željama i zahtevima. 

Ona je javno poručila da je sa ocem svog deteta zauvek završila, a iskoristila je priliku i da se zahvali Staniji Dobrojević što joj je otvorila oči time što se smuvala sa njim. 

Premda, kako Janjuš smatra, ona na sve načine pokušava da dokaže starleti da je njen bivši lažov koji je i nju uspeo da obmane. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading