SVI SU ME SE ODREKLI, HVALA ASMINU: Staniji Dobrojević zbog veze sa Durdžićem svi OKRENULI LEĐA!

Autor:

Zadruga

21.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno priznanje bivše zadrugarke!

SVI SU ME SE ODREKLI, HVALA ASMINU: Staniji Dobrojević zbog veze sa Durdžićem svi OKRENULI LEĐA!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši ljubavni par, Aneli Ahmić i Asmin Durdžić, sinoć su se prvi put suočili pred kamerama, iznoseći svoje viđenje njihovog odnosa. Tokom emisije su se međusobno optuživali da iznose neistine, a svi su se pitali šta se dešava sa Stanijom Dobrojević, novom izabranicom bivšeg partnera aktuelne učesnice "Elite", koja je igrom slučaja umešana u celu zbrku.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Suočavanje Asmina i Aneli na Pinku

Kako se može videti na društvenoj mreži Instagram, nakon poslovnih obaveza i gostovanja po emisijama, poznata starleta je odlučila je da se vrati u Ameriku, gde će provesti vreme sa svojom majkom Slavicom, kojoj će ovo biti prvi put da prelazi "preko bare".

Međutim, pre nego što je otišla Stanija je gostovala u jednoj emisiji, koja je danas emitovana. 

- Svi su me se odrekli zbog ove čitave priče. Svi prijatelji su me se odrekli, dugogodišnji, kao da sam ub*ila nekog - Stanija.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

- Je l' boli to Stanija? - voditelj.

- Pa kako ne boli, ali nema veze neka, neka super, evo hvala Asminu za sve ovo što mi se desilo zato što je skinuo masku mnogo ljudi u mom životu iz okruženja. Hvala mu on to nije uradio namerno, sve se desilo slučajno, pa čekaj moj prijatelj da ne znam šta je uradio ja bi bila tu čvrsto za njega. Ja ne osuđujem - Stanija Dobrojević. 

- Je l' pričaš o svojim prijateljima? -voditelj

- O mojim dugogodišnjim prijateljima koji su mi okrenuli leđa zbog ove situacije - izjavila je bivša zadrugarka u jednoj emisiji. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milana

21.05.2024 23:13

Stanila ne pravi fatalne greške u životu. Sem toga, to ti i nisu bili "prjateji dugogodišnji" jer ne prihvatajući njega povredjuju tebe. To je tvoja privatnost s kim ćeš d budeš, čuvaj samo to za sebe, to pripada samo tebi. Bitno je šta misli tvoja porodica, ostali su nebitni. Aneli je ovozemaljska propast,žena bez manira, morala i pameti... Neka on to rasčisti kako zna i ume....Meni je Asmin kvalitetan i super lik, čovek koji zna šta hoće u svom životu i to je najbitnije.

Lily

22.05.2024 15:37

@Milana - Pitala bi se kako bi njen otac reagovao da je ziv. Zna se kako i gde je izgubio zivot, ne verujem da bi se radovao njenoj vezi sa alibabom...

nina

22.05.2024 10:57

ti prijatelje nisi ni imala samo novinare koje si jurila da pisu o tebi Saovim si napokon pokazala ko si