STANIJA POSTAVILA ASMINU ULTIMATUM: Na ovo je morao da PRISTANE ako želi vezu sa njom!

Autor:

Zadruga

18.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta oitvorila karte o svom ljubavnom životu!

STANIJA POSTAVILA ASMINU ULTIMATUM: Na ovo je morao da PRISTANE ako želi vezu sa njom!

Foto: Youtube.com printscreen/siktertube, Instagram.com/ Tv pink printscreen

U nedavnom gostovanju u emisiji "Magazin In", Stanija Dobrojević je otvorila dušu i iskreno progovorila o turbulentnom periodu koji je prošla zbog veze sa Asminom Durdžiem. Nakon saznanja da je Asmin oženjen i da ima dete sa Aneli Ahmić, Stanija je suočena sa teškim odlukama i izazovima.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanija Dobrojević

Stanija je otkrila da je saznala istinu o Asminovom bračnom statusu, što ju je duboko povredilo i izazvalo emotivnu buru. Međutim, uprkos svemu, ona je pružila drugu šansu njihovoj vezi, ističući da Asmin mora da je zasluži.

- Bila sam u procesu da se oporavim od svega što mi se desilo, i u toku tog oporavka imala sam dve opcije! Prva je bila da ga eliminišem skroz, a druga je da mi da prostora da se ja oporavim! On mi je dao prostora, i dalje se bori, tako da, polako... Videćemo šta će biti - rekla je ona, pa dodala:

Republika

Foto: ATA Images, tv pink printscreen

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

- Ta situacija koja mi se desila prošle godine u septembru, mene je tako emotivno i psihički pokosila! Pored toga pritisak medija, ja sam se borila i sa sobom... tada psihički nisam bila dobro. Posle svega što se desilo ja više ne mogu da budem ona s početka tog odnosa. U komunikaciji smo i dalje, ali videćemo kako će se naš odnos definisati - zaključila je Stanija.

Inače, Stanija trenuto boravi u Srbiji, gde uživa sa Asminom, a ostaje da vidimo da li će prilikom njenog povratka u Ameriku i on otići sa njom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ratka

18.05.2024 22:36

Teško njoj sa takvim tipovima,tek će se osvetiti,ali da joj ne bude kasno.