STANIJI U PINKOVOJ EMISIJI PUŠTEN ANELIN SNIMAK: Razvezala jezik i brutalno progovorila o Asminovoj PROPALOJ VEZI sa Ahmićevom!

Autor:

Zadruga

19.05.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedela reči!

STANIJI U PINKOVOJ EMISIJI PUŠTEN ANELIN SNIMAK: Razvezala jezik i brutalno progovorila o Asminovoj PROPALOJ VEZI sa Ahmićevom!

Foto: TV Pink/printscreen

U nedavnoj emisiji "Magazin In", Stanija Dobrojević je otkrila najnovije detalje iz njenog odnosa sa Asminom Durdžićem. Istakla je da je zatražila od Asmina malo vremena kako bi mogla da razmisli o njihovom odnosu.

Voditeljka je pustila klip iz pomenute emisije gde je Aneli Ahmić rekla da veruje da je Asmin i dalje voli, pa se dotakla Stanije:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanija Dobrojević gleda Anelino gostovanje u emisiji "Magazin IN"

- Ja smatram da Asmin mene još uvek nije preboleo. Ja ga dobro poznaje. I on dobro zna mene, kakava sam majka, supruga... da nisam radila stvari koje sada radi Stanija. Nisam se slikala onako kako se ona slika, nisam se tako oblačila jer je sve to njemu smetalo... Radila sam sve što je on voleo - rekla je tada Aneli.

Nakon odgledanog klipa, Stanija je dala svoj komentar:

- Pa žene, ne treba da radi baš sve ono što bi muškarac voleo. On vas na kraju izgustira, pa ode kod neke druge. Ova žena priča iz svoje pozicije i onako kako se njoj dogodilo. Ja pričam iz moje pozicije. Sve sam ja to stoički iznela... bila sam rasturačica braka, otimačica, ljubavnioca. Muškarca nikoga nije osuđivao. Ja sam to iznela, ona koja nisam ni znala da Aneli postoji - rekla je ona, pa se osvrnula na tvrdnju da je Asmin i dalje zaljubljen u nju:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanija Dobrojević

- To ona tvrdi! Ne mogu ja da uđem ni u njegovu ni u njenu glavu da vidim šta je tu istina. On priča totalno drugačije i samo oni znaju kako su funkcionisali i zašto su ovo jedno drugom uradili. Mislim da su imali toksičnu vezu - rekla je Stanija.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading