STANIJU IZNENADIO ASMIN PRED VASKRS: Starleta stavila kecelju i ofarbala jaja samo u JEDNU BOJU, sve pršti od luksuza (FOTO)

Autor:

Zabava

04.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se priprema za veliki praznik!

STANIJU IZNENADIO ASMIN PRED VASKRS: Starleta stavila kecelju i ofarbala jaja samo u JEDNU BOJU, sve pršti od luksuza (FOTO)

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Nekadašnja učesnica rijaliti programa, popularna starleta Stanija Dobrojević, doputovala je iz Amerike kako bi Vaskrs provela sa svojom porodicom. U toku jučerašnjeg dana, kako obijači nalažu, ona je odlučila da farba jaja i podelila je taj trenutak sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Stanija je najpre skuvala jaja, a potom ih je bojila, koristeći prelepe roze nijanse boja. Ova aktivnost je postala još zanimljivija zbog toga što je Stanija nosila cvetno odelo, prekriveno mini roze keceljom, kako bi se zaštitila od eventualnih fleka. Uz to, držala je roze varjaču, dodajući svojoj aktivnosti dodatnu notu šarma i zabave.

- Radna atmosfera - poručila je starleta, a njena barbi jaja koja su bila u roze boji, oduševila su sve.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević ofarbala jaja za Vaskrs

Međutim, dok je uživala u farbanju jaja, Staniju je iznenadilo iznenađenje njenog partnera Asmina Durdžića, koji joj je poslao veliki buket cveća i posni obrok. Dobrojevićeva je bila oduševljena gestom i nije mogla da sakrije svoje oduševljenje.

- Doneli smo vam poklon od Asmina i nešto posno da imate da pojedete dok farbate jaja - rekla je žena, što je starleta podelila sa svojim pratiocima.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Staniji stiglo iznenađenje od Asmina Durdžića

Stanija Dobrojević je pokazala da, bez obzira na svoj status javne ličnosti, uživa u jednostavnim radostima porodičnog okupljanja i tradicionalnih običaja, poput farbanja jaja za Vaskrs. Njeni pratioci su bili oduševljeni prizorima iz njenog doma na Instagramu, a gest njenog partnera iznenadio je kako nju, tako i njene fanove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading