DOBRO PITANJE, PRIJATELJU! Jokić razočaran nakon poraza, evo šta ga motiviše da nastavi dalje!

Autor: M. M.

Sport

07.05.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar odgovarao na pitanja novinara nakon novog neuspeha.

DOBRO PITANJE, PRIJATELJU! Jokić razočaran nakon poraza, evo šta ga motiviše da nastavi dalje!

Foto: X/Screenshot

Košarkaši Minesote poveli su sa 2-0 u seriji protiv Denvera, pošto su sa 106:80 slavili u "Bol Areni" u drugom meču polufinalna Zapadne konferencije.

Nikola Jokić je postigao 16 poena, dodao 16 skokova i osam asistencija i bio vidno razočaran nakon meča. Upitan je šta ga motiviše da nastavi dalje.

- To je dobro pitanje, prijatelju! Možda pobede? Da, mislim da je to odgovor - poručio je Jokić.

Zatim je počeo da hvali Minesotu.

- Cele sezone igraju dobro, pogotovo odbranu. Čitava petorka je agresivna, znaju šta rade. Zato je teško pogoditi protiv njih. Nadam se da ćemo se boriti i da ćemo vratiti brejk - rekao je Nikola Jokić.

Veliku bitku vodio je sa centarskom linijom gostiju iz Mineapolisa.

- Teška utakmica za nas, ne mogu da kažem da su nas iznenadili jer nisu radili ništa novo. Cele sezone su takvi. Nismo mogli da pronađemo lake šuteve, dok oni jesu i pogađali su. Mi smo šutirali samo 34 odsto. Njihova odbrana i taj tim kako su napravljeni, gde su svi dugački i mogu da preuzimaju u odbrani - završio je srpski reprezentativac

Denver Nagetsi su, podsetimo, aktuelni šampioni najjače košarkaške lige sveta i nalaze se u nezavidnoj situaciji. Polufinalna serija igra se do četiri pobede i sada se seli u Minesotu. Naredni meč je na programu 11. maja od 3.30 posle ponoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading