NAVIJAČKO LUDILO U MOSTARU: Navijači DRONOM prosuli KISELINU i uništili teren!

Autor: M. M.

Sport

07.05.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura se ne stišava.

NAVIJAČKO LUDILO U MOSTARU: Navijači DRONOM prosuli KISELINU i uništili teren!

Foto: Printskrin

Bukti navijački rat na relaciji Velež - Zrinjski. Nakon što su jedni drugima oteli i ukrali navijačke zastave, usledilo je novo poglavlje u obračunu dve suprotstavljene strane iz bosanskohercegovačkog grada Mostara.

Naime, kako pišu tamošnji mediji, konkretno SportSport.ba, nepoznate osobe nedavno su iz drona prosule kiselinu i uništile travu stadiona Veleža. Dron je u nedelju kružio iznad stadiona, a incident su prvo primetili zaposleni i meštani koja žive u blizini stadiona. Policija je odmah izašla na teren i da obavila uviđaj.

 

 

Podsetimo, "Ultrasi", navijači Zrinjskog doživeli su veliki šok pošto su im njihovi najveći rivali - "Red Army", navijači takođe mostarskog kluba Veleža, napravili sačekušu i oteli zastave. Uzeto je čak devet transparenata, a akcija koju su skovali ovi huligani ličila je na scenario iz nekog filma. Navodno, napadači su bili prerušeni u molere i na taj način su neopaženo i uz faktor iznenađenja uspeli da se približe žrtvi ili više njih.

Usledila je osveta nedugo zatim, pošto je "Red Army" ostao bez udarnih transparenata. Na društvenim mrežama kruži video-snimak sa jedne nadzorne kamere na kojem Ultrasi Zrinjskog, u tri sata posle ponoći, ulaze u jednu privatnu kuću i nedugo zatim iz nje iznose nekoliko torbi. U njoj je bilo oko 50 zastava Veležovih navijača. Navijačko ludilo u Mostaru se nastavlja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading