ŠOK PODATAK IZ ELITE: Niko nije znao da je ovo PRAVO IME učesnice!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Živić šokirala cimere!

ŠOK PODATAK IZ ELITE: Niko nije znao da je ovo PRAVO IME učesnice!

Foto: Ilustracija

Sinoć je u "Eliti" pred početak emisije "Pitanja novinara" održan baraž, a u Belu kuću se vratilo četiri stara takmičara, koji su ispali regularnim putem, a to su Boža Džons, Vanja Živić, Pavle Milevski Pablo i Slađa Lazić Bošković

Svako od njih izneo je silne informacije iz spoljnog sveta, a najviše je pričala Vanja Živić, koja je Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša prenela kako narod gleda na njihov odnos, kao i da mladu pevačicu smatraju folirantom koji želi da igra rijaliti, jer na sve moguće načine produbljuje priču sa bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vanja Živić

Vanja je napravila dosta problema otkako se vratila u rijaliti i izazvala nekoliko brutalnih sukoba, a pored toga žestoko je šokirala publiku, ali u ukućane svojim priznanjem. Naime, one je danas na anketi za drske osobe otkrila svojim cimerima da njeno pravo ime uopšte nije Vanja, nego Valentina. 

- Većina vas nije znala da se zovem valentina Živić, za prijatelje sam Vanja - poručila je ona. 

Inače, Vanja je sinoć u emisiji iznela iskreno mišljenje o Mioni i Ša, koje je iznenadilo mnoge. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vanja Živić

- Ne deluju mi srećno ni on ni ona. Ljubav je kad ti neko prija i kad si srećan. Meni ne deluje da joj on prija u ovim trenutcima. Po svoj prilici ne vidim ni jednu svetlu tačku u ovoj situaciji, ne znam šta treba da se desi. On nju mnogo guši, rekla sam mu pusti je, neka igra sa drugaricama i neka se druži, taj jedan dan u nedelji napravite kao da je izašla sa drugaricama u grad, shvatam ja i nju jer je on stalno pritiska, jel me voliš i ostala pitanja. Miona je prosto hladnija i to je njen karakter, svi smo drugačiji, nije tako bilo na startu i na početku. Ša je takav on se lako vezuje ali mora da postoji neka granica, previše gušenja ne dovodi ni do čega u odnosu. Ako ti je do nekog stalo treba da ga pustiš da diše. Ša je u svakom odnosu bio ovakav samo su devojke drugačije, on je svima drugima dobar a za sebe je najgori - rekla je Vanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading