VEČITI DERBI NA "ČIZMI" PRIPAO NEKADAŠNJEM ZVEZDAŠU: Lazović rastužio Milenkovića i ostavio Fiorentinu bez evropske vize!? (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.05.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nameće se selektoru, ali i povećava želju navijača da ga ponovo vide u crveno-beloj sportskoj opremi.

VEČITI DERBI NA "ČIZMI" PRIPAO NEKADAŠNJEM ZVEZDAŠU: Lazović rastužio Milenkovića i ostavio Fiorentinu bez evropske vize!? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Verone ostvarili su važnu pobedu na svom terenu protiv ekipe Fiorentine rezultatom 2:1. Srpski reprezentativac Darko Lazović bio je jedan od ključnih igrača, postigavši gol iz penala u 13. minutu utakmice. Tijani Noslin je postigao drugi gol za Veronu u 59. minutu, dok je jedini strelac za goste bio Gaetano Kastrovili u 42. minutu.

U ovom meču, srpski reprezentativci su imali značajnu ulogu. Pored Lazovića, koji je postigao gol iz penala, Nikola Milenković je odigrao ceo meč za ekipu Fiorentine. Takođe, Stefan Mitrović je bio na klupi za rezerve.

I pored poraza, Fiorentina se trenutno nalazi na osmoj poziciji na tabeli Serije A sa 50 bodova, dok je Verona na 14. mestu sa 34 boda. Očekuje se da će naredno kolo doneti nove izazove za obe ekipe, s obzirom da će Verona dočekati Torino, dok će Fiorentina igrati sa Moncom u Firenci.

 

 

U ostalim mečevima Serije A, ekipa Kaljarija i Lećea odigrali su nerešeno 1:1, dok na meču između Empolija i Frozinonea nije bilo golova. Ovi rezultati dodatno će uticati na raspored ekipa na tabeli, a navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju naredne utakmice.

Da podsetimo, Darko Lazović koji je punih šest sezona bio član Crvene zvezde, pre nego što se otisnuo u Italiju, prethodnih nedelja pominje se kao potencijalno pojačanje kluba sa beogradske Marakane. Njega aktuelni ugovor sa ekipom Verone, za ovaj klub vezuje do poslednjeg dana meseca juna 2024. godine i svakako bi svi kojima su crveno-bele boje na srcu želeli da iskusnog tridesettrogodišnjeg fudbalera ponovo vide na stadionu "Rajko Mitić".

Ostaje da se vidi hoće li se dve strane dogovoriti, a odgovor ćemo možda dobiti tek nakon predstojeće evrospke fudbalske smotre na kojoj bi Darko Lazović mogao da bude deo srpskog nacionalnog tima.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading