ANA ĆURČIĆ MORALA DA POLOŽI ZAKLETVU: Otkriveni svi detalji SUĐENJA sa Ivanom Marinkovićem, sudija je morao OVO da uradi!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković otkrio sve detalje suđenja sa Anom Ćurčić!

ANA ĆURČIĆ MORALA DA POLOŽI ZAKLETVU: Otkriveni svi detalji SUĐENJA sa Ivanom Marinkovićem, sudija je morao OVO da uradi!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković i Ana Ćurčić

Ana Ćurčić i Ivan Marinković nedavno su imali zakazano suočavanje na sudu. Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" tužila je svog bivšeg cimera zbog narušavanja njenog ugleda i časti. Tokom jednog od gostovanja Marinkovića na Pinku Ana se oglasila i otkrila da je ovu odluku donela zbog svih uvreda koje je on izneona njen račun. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić

 

Ivan Marinković je sada u emisiji ,,Premijera" progovorio o suđenju sa Anom, te izneo detalje o njenom ponašanju tokom boravka u sudnici. Naime, Ivan nije imao lepo mišljenje o Ćurčićevoj, već je sve vreme pokušavao da istakne da se ona ponašala isto kao i u rijalitiju ,,Zadruga 6" u kom su i boravili zajedno. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković i Ana Ćurčić

 

- Odloženo je suđenje, treba da se gleda taj snimak kao u rijalitiju. Danas sam ponovo gledao taj snimak, prva mi je izgovorila to, pa sam joj ja vratio. Došla je sa advokaticom, ja sam došao, instiktivno sam rekao dobar dan, ona me je samo pogledala. Izgovorila je zakletvu i onda je rekla da sam joj rekao da je prostitutka i tabletomanka. Ja sam se posle javio za reč, i pitao da li je sigurna da sam joj rekao prostitutko i tabletomanko, ponašala se kao u Zadruzi i nije mi odgovorila - rekao je Ivan Marinković o Ani Ćurčić za Pink. 

Podsetimo, iako se prethodnog puta nije pojavila na suđenju, Ana je tada došla i to vidno raspoložena. Ana je bila skockana od glave do pete, a za suočavanje odabrala je kežual kombinaciju, koja je bila prilično zatvorena, ali sigurno nijedan muškarac ne bi mogao da odoli ovom izgledu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading