BILAL SE POVLAČI, MAJA JE POBEDILA: Obratio se poslednji put Takiju i njoj, pa odgovorio na SKANDALOZNE optužbe na račun njegove majke!

Autor:

Zadruga

03.08.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović se, kako tvrdi, poslednji put obratio Maji i Takiju!

BILAL SE POVLAČI, MAJA JE POBEDILA: Obratio se poslednji put Takiju i njoj, pa odgovorio na SKANDALOZNE optužbe na račun njegove majke!

Foto: E-stock, ST/Vladimir Lukić

Bivši zadrugar Bilal Brajlović odlučio je da povuče ručnu nakon skandaloznog raskida sa Majom Marinković. Kako je istakao u jednoj emisiji, povlači se i ne želi da ratuje sa njom, a najviše su ga zabolele reči koje je Maja uputila njegovoj majci. Podsetimo, Maja je u jednoj od emisija "Narod pita" iznela da je Bilal majku zatekao sa drugim muškarcem i da od tog trenutka vuče traume i nema poverenja u žene.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Bilal i Maja

- Boža kaže da ima gole slike, to kad sam video, slali su mi ljudi, imam veliku armiju. Dosta je odustalo zbog moje bivše, ja sam im poručio da budu oni sa njom. Mogu da pričam koliko hoću, imao bih pravo jer je ona svašta pričala, ali i da je sve istina, to se ne radi tako. 90% stvari je baš laž. Neću da komentarišem Takija i nju, želim joj sve najlepše. Taki svašta nešto priča, ja im želim sve najlepše i njoj i Takiju - započeo je Bilal, pa nastavio:

- Previše je loših ljudi oko nje. Verujte mi, ona nema jednog prijatelja, još joj mozak nalože na sekundu. To joj je najveća greška, voleo bih da nađe nekoga, momka, drugaricu, da se ne druži sa Slađom. Neću ja da pričam o njima, sve najlepše, šta želim sebi, želim i njoj. Samo da se ne diramo, neću je više spominjati - rekao je Brajlović u jednoj emisiji, pa nastavio:

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Printskrin/RTV PINK

Bilal i Maja

- Zna se ko je prvi počeo. I ono kad je bilo za mamu, kao ja njoj pričao za traumu, da sam je zatekao sa drugim. Kunem se, to nisam rekao. Baš je laž, to me je pogodilo za mamu, zato neću da se petljam - poručio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading