ISTINA O PROŠLOSTI VOJINA ĆETKOVIĆA! Ovu LEPOTICU je OŽENIO dan nakon što je upoznao Slobodu, a onda su se preko noći RAZVELI!

Autor:

Zabava

06.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojin i Slobodan Mićalović važe za jedan od onih najskladnijih ljubavnih parova, a glumac je pre nje imao romansu i brak sa ovom lepoticom.

ISTINA O PROŠLOSTI VOJINA ĆETKOVIĆA! Ovu LEPOTICU je OŽENIO dan nakon što je upoznao Slobodu, a onda su se preko noći RAZVELI!

Foto: printscreen/UNA TV

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su jedan od retkih primera iz sveta poznatih koji imaju izuzetno stabilan brak koji traje već više od 15 godina. Njihova ljubavna priča počela je na neobičan način, dok je Vojin bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović, koja je ranije radila na trećem kanalu RTS-a.

Kada su se prvi put sreli, Sloboda je bila maloletna, a zanimljivo je da su zajedno proslavljali Vojinovo momačko veče, ne sluteći da će im se putevi ukrstiti na tako neočekivan način.

Foto: ATA Images

Vojin Ćetković

 

- Vojina znam još od svoje 17. godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek. Sećam se da smo te 2008. na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se narednog dana oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili - rekla je Sloboda koja je Vojinu u početku bila prijateljica.

Njihovo venčanje 2001. godine izazvalo je veliku pažnju javnosti, budući da su uspeli da sačuvaju svoju vezu daleko od medijske pažnje. Međutim, njihova ljubav je nažalost bila kratkog daha, te su se nakon nekoliko godina razveli.

Nakon razvoda, Nataša se preselila u Pariz gde se posvetila obrazovanju i započela potpuno novi život. Retko se pojavljuje u medijima, a poslednji put je javno govorila o svom privatnom životu 2007. godine.

Foto: ATA Images

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

 

- Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene - rekla je tada Nataša, piše Stil.

 

 


Vojin Ćetković sada uživa u skladnom braku sa glumicom Slobodom Mićalović, a njihovoj ljubavi kruna su dve predivne bliznakinje. Njihova porodica predstavlja izuzetan primer ljubavi i harmonije u svetu poznatih, te su često tema interesovanja medija i javnosti.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading