BILAL IZBO SEBI STOMAK ZBOG MAJE? Jezive scene u Sarajevu, Brajlović u nervnom rastrojstvu pokušao da se UBIJE!

Autor:

Zadruga

21.07.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović pokušao sebi da oduzme život zbog Maje i Janjuša.

BILAL IZBO SEBI STOMAK ZBOG MAJE? Jezive scene u Sarajevu, Brajlović u nervnom rastrojstvu pokušao da se UBIJE!

Foto: ATAImages

Maja Marinković i Bilal Brajlović stavili su tačku na svoju vezu, a turbulencije ne prestaju ni nakon raskida. Naime, kako se navodi, Bilal je zbog Maje i Marka Janjuševića Janjuša pokušao da se ubije.

- Hoćeš se javiti, uzimaju mi mobilni, u Hitnoj sam, stomak sam izbo sav, s*ebao sve. Umirem, ne javljaš se - napisao je Bilal navodno Maji, a ona mu nije ništa odgovorila.

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

Brajlović je nastavio da joj šalje poruke i prebacuje za Janjuša za kog veruje da je bila intimna sa njim.

- Je l' si sa njim, samo reci, jesam li to zaslužio? Futo najveća, droljetino, kako te je*e Jaško? Sav sam krvav na krevetu u bolnici, dok se ti maraš - napisao je on, ali mu malo njih veruje:

Foto: E-stock

Bilal Brajlović

- Bilal je manipulator, svi su zabrinuti za njegov život i da će se stvarno ubiti, ali on to nikada ne bi uradio. Maja zna s kim ima posla, on je samo ucenjivao, pokušavao je da izazove sažaljenje i da je natera da mu se javi. On je Maju maksimalno iskorišćavao, ona ga je finansirala i trpela njegove frustracije i napade ljubomore. Njegovi roditelji je uopšte nisu prihvatili. Tražili su od nje da pređe u islam i odrekne se svoje vere. Ni na jedno porodično slavlje je nisu zvali. Poludeo je kada je video da je u emisiji sa Janjušem iako tada nisu bili u vezi. Čuo je da su se njih dvoje pomirili, pa joj je celu noć pretio i pljuvao je. Bilal je uveren da ga je Maja zbog Janjuša ostavila. Istina je da između Maje i Marka postoji neka hemija i to će verovatno uvek tako biti, ali čovek se pomirio sa ženom Enom, ne treba mu sada sve ovo. Maja njega nikada neće preboleti i verujem da bi bila ponovo sa njim da on to hoće - rekao je izvor za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading