SKANDAL TRESE CRIKVENICU! Car PREVARIO Aleks sa Majom, nasred plaže se VATALI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car prevario je Aleksandru Nikolić sa Majom Marinković usred Crikvenice.

SKANDAL TRESE CRIKVENICU! Car PREVARIO Aleks sa Majom, nasred plaže se VATALI!

Foto: Nikola Mutic, Vladimir Lukic, E-stock

Filip Car i Maja Marinković

Filip Car prevario je Aleksandru Nikolić s Majom Marinković, s kojom se tajno video kod njega u Crikvenici na privatnoj plaži svog druga. Iako se on pobednici "Zadruge 6" kune na ljubav i da će joj biti veran i dobar suprug, on je već počeo da šara. Nakon što se oglasila starleta Nataša Moskva, koju je preko kamere mamio na sajber seks, do nas je došla informacija da je Car zvanično i prevario Aleks, i to s Majom Marinković, na koju je posebno slab.

- Filip već mesec dana nije bio u Beogradu. Kažu da se plaši Kristijana Golubovića, a priča se i da ima neke dugove po prestonici i da zato neće da dođe neko vreme. Mislim da je ipak pravi razlog to što, kada je daleko od Aleks, kada su u dve različite zemlje, ona ne može da zna kada ju je prevario i kada je napravio "štetu". Iako je u prvi mah bio veran, zaista je želeo da oni uspeju i da se skrasi pored nje, ali neki đavo njega tera na nevolje i kod drugih žena. On nikada neće moći da preboli Maju Marinković i to mora svaka njegova devojka da zna - priča osoba bliska momku iz Crikvenice koja nam je do detalja otkrila kakav zaplet se desio pre nedelju dana:

Foto: Republika

Filip Car

- Jednom kada je Aleks bila duže u Beogradu, Car je bio dokon, bilo mu je dosadno. Nije imao šta da radi, a Maja kao da je to osetila. Počela je da mu šalje poruke s tajnog broja. On se ozario kad je video da mu je pisala. Kao da je to samo očekivao da se desi: "Vidi moje Makice, ma znao sam da me voli i da ne može bez mene. Gde će nju onaj balavac da zadovolji. Ona ne može bez mene, kao ni ja bez nje", pričao je on kroz osmeh dok je čitao njene poruke. Nije ostalo na tome. Čuli su se i on je nju pozvao da dođe ovde kod nas da malo odmori dušu - nastavlja prijatelj porodice Cara koji je upućen u sva dešavanja na primorju, te nam na kraju priznaje šta se desilo:

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

- Maja je spakovala pinklice, jedva je dočekala da vidi Filipa. Uslov je bio da sve bude tajno, inkognito, da niko ne zna gde je ona, pa ni Taki. Došla je u apartman koji je sama uzela, nedaleko od Cara. Posle toga je došla na privatnu plažu njegovog prijatelja, koja je suva ekskluziva, i niko nije mogao da ih vidi. Ona i Car su se tu ljubavisali i tu je s Majom prevario Aleksandru. Ma bilo im je ludo. Maja čak nije bila nikad tako smirena. Videlo se da i njoj i Caru prija da su zajedno. Udovoljavao joj je sva ta dva dana, tako ni Aleks ne tretira. Posle toga je Maja otišla, takođe sama, da niko ne vidi, a Car se vratio rutini. Oboje ćute o tome, ali videće se oni opet - završava dobro upućen izvor Rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ne verujem

18.07.2023 10:22

Ne verujem da se ovo desilo ali verujem da bi Maja otišla samo da je Car pozove. Maji bi ( tako ona razmišlja) bio "uspeh" da od Alex preotme Cara i da unapredi "karijeru" (tako to naziva njen otac ).

Nensi

18.07.2023 11:18

Zlo Maja Marinkovic.Kako se nisko sluzite lazima.