MAJA PREBILA BILALA!? Brajlović POBEGAO, dva dana se krio od Marinkovićeve, drama u Sarajevu!

Autor:

Zadruga

12.07.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sarajevu se odvija pravi haos, Maja Marinković i Bilal Brajlović na ratnoj nozi.

MAJA PREBILA BILALA!? Brajlović POBEGAO, dva dana se krio od Marinkovićeve, drama u Sarajevu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bilal i Maja

Maja Marinković i Bilal Brajlović iznajmili su stan u Sarajevu i odvojili se od njegove porodice koja nije želela da žive svi zajedno u porodičnoj kući. Međutim, njihov odnos je na klimavim nogama. Javnost je ostala šokirana njihovom svađom uživo u emisiji ''Narod pita'' kada je Maja izletela iz studija, a kako se navodi, svemu je prethodila svađa pre dolaska u Beograd, kada je Marinkovićeva čak i nasrnula na njega jer je Brajlović flertovao sa drugom devojkom na njene oči.

- Maja i Bilal su bili u nekom kafiću preko dana i za susednim stolom su sedele neke devojke koje su ih pitale da li mogu da se footgrafišu sa njima. Sve je bilo u najboljem redu dok u nekom trenutku Maja nije promenila izraz lica i rekla Bilalu da krenu u stan. Kada su stigli ona je napravila haos, gađala ga je jastucima, čašom, nasrtala na njega... On je pitao šta se desilo i zašto je poludela, da bi mu ona rekla da je sve videla i da nju niko ne može praviti budalom. Da sumnja da je on sa jednom od devojaka koje su se sa njima slikale bio i da nju ne pravi budalom - kaže izvor za Star i dodaje:

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Marinković nasrnula na Bilala Brajlovića

- Bilal je bio šokiran, gurnuo je na krevet i istrčao iz stana. Zvao je drugare i sve im ispričao, pa je na dva dana uzeo hotel da ga Maja ne bi našla. Ona je nakon dva dana kako se on uopšte nije javljao i nije znala gde je, nazvala Takija i rekla mu da dođe po nju. Onda je Taki zvao Bilala da vidi šta se dešava. Zamolio ga je da ode u stan kod Maje i da se pomire, da ne bije on put do Sarajeve za džabe. Tako je i bilo. Bilal je Maji rekao da ako se slična situaija ponovi završavaju zauvek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jas

22.07.2023 12:40

Ana Curcic je previse uzletela,pad sa visine je opasan. Sta joj treba da vredja devojke, koje mogu cerke da joj budu? Da li je drma klimaks , pa misli da je vrsnjakinja sa njima. Boli je Aleksandrina pobeda. Neka se seti sta je ona radila .