MAJI SLEDI HLADNA OSVETA: Anđela na korak da smuva još jednog zauzetog zadrugara, udarila Zvezdanovu novu ljubavnicu tamo gde najviše boli!

Autor:

Zadruga

21.04.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela spremna da se osveti Maji i Aleksandri za afere sa Zvezdanom!

MAJI SLEDI HLADNA OSVETA: Anđela na korak da smuva još jednog zauzetog zadrugara, udarila Zvezdanovu novu ljubavnicu tamo gde najviše boli!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Maja Marinković i Anđela Đuričić

U Zadruzi je sve veća tenzija, nakon što je Zvezdan Slavnić raskinuo sa Anđelom Đuričić i raskid proslavio brutalnom akcijom sa Majom Marinković.

Kako je izolacija, gde se dogodio se*s Maje i Zvezdana, odmah pored rehaba, Aleksandra Nikolić i Filip Car prinuđeni su da čuju razgovor, ali i akcije iz "komšiluka".

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

 

Međutim, jedno je svima zapalo za oko. Anđela Đuričić se gotovo preselila u rehab, gde vreme provodi sa Aleksandrom i Carem, a Nikolićeva joj je nekoliko puta skrenula pažnju i napomenula da ne voli da je toliko viđa u društvu Filipa, jer smatra da će Car preći granicu prijateljstva.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

 

Da podsetimo, već se pričalo da se pre Zadruge 6 nešto konkretnije i dogodilo između Filipa i Anđele, ali su oboje to poricali, pa se na tu temu stavila tačka. Kako je Anđela sada dokazala da joj ne smeta kada je muškarac zauzet, nije isključeno da će baš preko Filipa pokušati da se osveti Maji Marinković, koja joj je "skinula" dečka.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

21.04.2023 22:59

Anđela ide utabanim putem Radodajke Maje.