ANĐELA OSMISLILA TAKTIKU PROTIV MAJE: Zvezdanu će zbog ovoga pasti mrak na oči! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.04.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić otkrila sve detalje, pa priznala da je ovo jedini način da Zvezdan ostane njen.

ANĐELA OSMISLILA TAKTIKU PROTIV MAJE: Zvezdanu će zbog ovoga pasti mrak na oči! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos Maje Marinković i Zvezdana Slavnića mesecima izazivaju pažnju, a svi se pitaju zašto Anđela Đuričić ne daje sebi za pravo da se suprotstavi Maji i pokaže joj zube, kao što to radi sa Anom Ćurčić.

Ona je sinoć bila na intervjuu kod Marka Đedovića, pa priznala da ima posebnu taktiku sa Majom, kako ne bi potpuno izgubila Zvezdana:

- U posledenje vreme, od kad je Zvezdan sam otišao u radio i rekao joj da ne želi komunikaciju jer je verovatno primetio da nam stvara pritisak, bespotrebni problem. Da li ona od tad pokušava nešto ne znam i ne zanima me, gledam da je iskuliram maksimalno. Zameraju mi jer prećutim na Maju. Ne postoji neko kome ne smem da kažem, ali rekla sam da nikad ne bih bila sa momcima sa kojim je ona bila jer ona ima potrebu da naglašava da je svi vole. Ja da sam na Aleksandrinom emstu ne bih mogladto da slušam. Maja kad dobije reakciju zakači se i ide dalje i dublje da bi rekla da sam i ja ista kao ona i da bi me omalovažila u njegovim olima. Tu moram da priznam da sam proračunata. Meni pored svega ozbiljnog ne treba ona, niko nam je ne bi skinuo sa grbače. Koliko sam iskrena u sukobu sa Anom, toliko sam tu stišana. Moja veza se trenutno drži na klimavim nogama zbog Ane što je prirodno - rekla je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading