OGLASIO SE ĐORĐE DAVID! Evo kako ga je zatekla vest o smrti Bore Čorbe! Žali velikog prijatelja i kolegu!

Autor:

Zabava

04.09.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno se oglasio i Miroslav Ilić, koji je poštova i voleo Boru.

OGLASIO SE ĐORĐE DAVID! Evo kako ga je zatekla vest o smrti Bore Čorbe! Žali velikog prijatelja i kolegu!

Foto: Republika.rs

Čuveni frontmen grupe ''Riblja čorba'', Bora Đorđević, preminuo je danas u bolnici u Ljubljani u 72. godini.

Porodica i prijatelji ne dolaze sebi od tuge, a sada se oglasio i Đorđe David, kolega i drug Bore. On ne krije koliko ga je vest o Borinoj smrti pogodila, pa je kratko za Republiku otkrio kako se oseća.

Foto: Republika.rs

Bora Đorđević

 

- Ne znam šta bih vam rekao. Pretužna vest, Pamtiću ga kao velikog čoveka, u svakom smislu te reči - rekao je on za naš portal.

David se inače prisetio skoro i toga kako se družio sa Borom.

Foto: Republika.rs

Bora Đorđević

 

Čačak je hteo da da nagradu Bori, a on me je zvao da dođem da budem tu. Ja sam njega tada video da plače, a nikada ga pre toga nisam video njega da plače, to mi je bilo čudno. On je bio toliko srećan što je dobio tu nagradu. Plakao je, a dobio je aplauz koji ga je oduševio. On nije mogao da stoji na stejdžu od tolike emocije. Tada sam ga poslednji put video, on je divan prijatelj - rekao je tada muzičar.

Foto: e-stock

Bora Đorđević

 

Podsetimo, muzička scena izgubila je jednog od najznačajnijih i najuticajnijih muzičara, Bora Đorđević, koji je preminuo danas u 72. godini. Ova tužna vest ostavila je muzičare, kolege i fanove u šoku i tuzi.

Jedan od najbližih prijatelja i kolega preminulog Bore Đorđevića, Miroslav Ilić, izrazio je svoje duboko žaljenje i tugu zbog gubitka svog prijatelja.

Auu, sinko moj… Baš si me rastužio. Tuga, čemer, jad. Toliko mi je žao. Skoro smo se videli u Čačku, bili smo na nekom veselju zajedno. Ne znam više šta da ti kažem - rekao je potrešeni Miroslav. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading