OGLASIO SE MENADŽER BORE ČORBE! Slomila ga vest o smrti rokera, uspeo da izusti samo jedno!

Autor:

Zabava

04.09.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Đorđević ostavio je neizbrisiv trag u istoriji jugoslovenske i srpske muzike, svojim autentičnim stihovima, energičnim nastupima i nepokolebljivim stavom.

OGLASIO SE MENADŽER BORE ČORBE! Slomila ga vest o smrti rokera, uspeo da izusti samo jedno!

Foto: Republika.rs

Nakon teške borbe sa opakom bolešću, frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, preminuo je u 72. godini. Vest o njegovoj smrti potresla je mnoge, a oglasio se i Borin menadžer, Bane Obradović, koji je izjavio da su ih probudile najgore vesti.

Foto: Republika.rs

 

 

Nisam nikako. Kako da budem? Probudile su me najgore vesti. Situacija je bila teška, ali nadali smo se", rekao je menadžer Bane Obradović za Telegraf.rs, izražavajući svoje duboko žaljenje povodom gubitka legendarnog muzičara.

Foto: Republika.rs

 

 

Bora je poslednjih dana bio priključen na kiseonik nakon što mu se zdravstveno stanje znatno pogoršalo. Njegov menadžer otkrio je nedavno da je Bora smešten u bolnicu u Ljubljani, a muzičar je jednom prilikom otkrio da dugi niz godina ima problema sa plućima.


Ova vest je potresla muzičku scenu i fanove širom regiona, a Bora će ostati upamćen po svojoj neponovljivoj muzici i uticaju koji je imao na domaću rok scenu.

Foto: e-stock

 

 

Bora Đorđević ostavio je neizbrisiv trag u istoriji jugoslovenske i srpske muzike, svojim autentičnim stihovima, energičnim nastupima i nepokolebljivim stavom. Njegovo delo će zauvek ostati kao deo muzičke baštine, a njegova ličnost će biti upamćena kao simbol slobode i bunta.
 

Njegovi prijatelji, saradnici i obožavaoci opraštaju se od legendarnog muzičara, ističući njegov veliki doprinos muzici i kulturi, kao i nezaboravne trenutke provedene uz njegove pesme.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading