ĆERKA MIŠE ALEKSIĆA U SUZAMA ZBOG SMRTI BORE ČORBE: "Sada zajedno prave neki novi bend gore među zvezdama!"

Autor:

Zabava

04.09.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiku se oglasila Mina Aleksić.

ĆERKA MIŠE ALEKSIĆA U SUZAMA ZBOG SMRTI BORE ČORBE: "Sada zajedno prave neki novi bend gore među zvezdama!"

Foto: Republika.rs

Ćerka legendarnog muzičara Miše Aleksića, nekadašnjeg gitariste benda Riblja čorba koji je preminuo 2020. godine, Mina Aleksić, duboko je potresena vešću o smrti Bore Đorđevića sa kojim je njen otac bio veliki prijatelj. Zajedno su preživeli toliko toga kao članovi Riblje čorbe i Mina je odrastala uz Boru i neprevaziđene hitove Riblje čorbe.

U ekskluzivnom obraćanju za Republiku Mina je istakla da je Bora ikona rokenrola.

- Uvek je bio i zauvek će ostati. Pamtićemo ga po tekstovima koji će živeti zauvek puni najiskrenijih misli, emocija, bunta i smisla života. Pamtiću ga po dobroti, uvek se slikao sa fanovima, uvek je davao autograme. Pamtiću ga kako je voleo mog Mišu i mislio da će zajedno umreti na sceni. Sada zajedno prave neki novi bend gore među zvezdama. Večna mu slava - rekla je Mina za naš portal.

Foto: Foto printskrin/facebook.rs/Mina Aleksić

 

Bora Đorđević ostavio je neizbrisiv trag u istoriji jugoslovenske i srpske muzike, svojim autentičnim stihovima, energičnim nastupima i nepokolebljivim stavom.

Nakon teške borbe sa opakom bolešću, frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, preminuo je u 72. godini. 

Njegovo delo će zauvek ostati kao deo muzičke baštine, a njegova ličnost će biti upamćena kao simbol slobode i bunta.
Njegovi prijatelji, saradnici i obožavaoci opraštaju se od legendarnog muzičara, ističući njegov veliki doprinos muzici i kulturi, kao i nezaboravne trenutke provedene uz njegove pesme.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading