NE VERUJU DA GA VIŠE NEMA! Poznati se u suzama opraštaju od Bore Čorbe! Roker nije izdržao u bolnici, bolest ga skroz slomila!

Autor:

Zabava

04.09.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji rokera sada su uz porodicu u najtežim trenucima.

NE VERUJU DA GA VIŠE NEMA! Poznati se u suzama opraštaju od Bore Čorbe! Roker nije izdržao u bolnici, bolest ga skroz slomila!

Foto: ST/N. MANDIĆ,ATA images, Republika,

Bora Đorđević, frontmen kultnog benda "Riblja čorba", preminuo je danas u 72. godini u Ljubljani nakon teške upale pluća. Uz njega je do poslednjeg trenutka bila njegova supruga Dubravka. 

Brojne poznate ličnosti se na mrežama opraštaju od Bore, a vest o njegovoj smrti ih je dotukla.

Naime, pevač Nikola Rokvić se na Instagramu oprostio od muzičara.

Foto: Instagram printsceen

Objava Nikole Rokvića

 

Nebesko carstvo dobija još jednog velikog pesnika… Kažu Sveti oci, da u večnost odlazimo u svom najboljem svetlu, da smo tamo najbolja moguća verzija nas samih i da se tada otključava naš potpuni potencijal… U to duboko verujem… A šta nama ovde ostaje… Da što više vremena provodimo u sadašnjem trenutku bez osude koja nas vraća u nazad i stvara nam nemir kao i brige koja nas tera da živimo u budućnosti bez mira! Gde nema mira tu nema ni Božije blagodati… Sada i ovde nam ostaje molitva! “Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj me” Pomiluj Gospode i novopredstavljenog slugu Borisava! Večna ti slava - napisao je on.

Na pomenutoj društvenoj mreži oglasio se i Igor Lazić Nigor.

 

 

- Teško je poverovati da te više nema. Tvoj odlazak ostavlja ogromnu prazninu u srcima svih nas koji smo odrasli uz tvoju muziku, tvoje stihove i tvoju hrabrost da glasno govoriš o istini, bez obzira na cenu. Bio si prava ikona rock'n'rolla, autentičan glas generacija koje su tražile smisao u svetu punom nesigurnosti. Tvoje pesme su bile mnogo više od muzike – bile su iskrena refleksija života, radosti, tuge, pobuna, ljubavi i gubitaka. Bio si pesnik u duši, umetnik koji je znao kako da stavi prst na bolne tačke društva, a da pri tom ne izgubi ni trunku autentičnosti. Hvala ti što si bio deo naših života, što si svojim rečima i muzikom učinio svet malo boljim mestom. Ostaješ sa nama u svojim pesmama koje će se i dalje pjevati, iznova i iznova... - napisao je Nigor.

Gale Kerber se takođe oglasio nakon smrti Bore Čorbe.

Foto: Tanjug/S. Radovanović

Gale Kerber

 

- Kako mogu da budem. Ovog jutra loše vesti. Uh... Veliki lik, veliki roker, veliki borac, dobar drug, uvek smo imali brzu i kvalitetnu saradnju. Nisam se čuo s njim skoro, jer kad je otišao u bolnicu telefon nije bio više pored njega. Skupljao sam informacije na različite načine o njemu. Ode još jedna legenda - rekao je Gale Kerber za Kurir.

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

Iva Štrljić

 

Glumica Iva Štrljić se na Instagramu, takođe, oprostila od muzičara.

 

 

- Stihovi uz koje smo rasli, voleli, rastajali se, sastajali, postajali ljudi, sazrevali...nizu se sada sramežljivo i dirljivo u mojim mislima. Svaka pesma jedna uspomena. Hvala sto si svojim iznimnim umetničkim darom bio onaj mudar i važan udžbenik koji nas je učio da razumemo nasu emociju i dušu kroz sve sto smo prolazili u detinjstvu, pubertetu i tokom svih ovih godina. Muzika i uspomene traju zauvek - napisala je ona.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading