"ZBOGOM DRAGI MOJ PRIJATELJU" Ceca Ražnatović se emotivnim rečima oprostila od Bore Đorđevića!

Autor:

Zabava

04.09.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen kultnog benda "Riblja čorba" preminuo je danas u 72. godini u Ljubljani nakon teške upale pluća.

"ZBOGOM DRAGI MOJ PRIJATELJU" Ceca Ražnatović se emotivnim rečima oprostila od Bore Đorđevića!

Foto: Republika.rs

Javne ličnosti opraštaju se od legende Bore Đorđevića, koji je preminuo jutros u 72. godini u bolnici u Ljubljani nakon teške borbe na respiratoru, Frontmen Riblje čorbe izgubio je životnu bitku, a pevačica Svetlana Ceca Ražnatović emotivnim rečima oprostila se od muzičara.

Bora Đorđević tokom svog života ostvario je brojne saradnje, ali i stekao prijateljstva na estradi, a jedno od njih je i sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Ceca se sada putem svog Instagram naloga potresnim rečima oprostila od rokera:

Foto: Foto printskrin/instagram.com/cecaraznatovic

 

- Zbogom dragi moj prijatelju, legendo... Bio si za mene veliki umetnik - napisala je Ceca i dodala emotikon slomljenog srca dok je u pozadini bila pesma "Šta još možeš da mi daš" koju je za nju napisao upravo Đorđević.

Mnogobrjni pevači, glumci i reditelji opraštaju se od čuvenog Bore, koji je ostavio neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni, a među njima su reditelj Miloš Avramović, glumica Jelisaveta Orašanin, muzičari Žika Milenković, Cane Patribrejkers...

Republika

Foto: Republika.rs

 

Bora će biti sahranjen na gradskom groblju u Čačku. Muzičar je svojevremeno pričao da bi voleo da poslednje dane provede u Čačku, nažalost, ta želja mu se nije ispunila, ali će, kao što je sam rekao ''zauvek ostati na padinama Jelice''.

- Svi mi koji smo van Čačka jednog dana ćemo se vratiti na padine Jelice da ostanemo zastalo u Čačku - rekao je svojevremeno legendarni roker.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading