BILO MI JE TEŠKO! Mira Adanja Polak se oprostila od Bore Čorbe: Osećala sama ovo još u Ljubljani! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Adanja Polak uputila je poslednje reči i sećanja na Boru Đorđevića.

BILO MI JE TEŠKO! Mira Adanja Polak se oprostila od Bore Čorbe: Osećala sama ovo još u Ljubljani! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Čuvena novinarka Mira Adanja Polak uradila je u Ljubljani nedavno poslednji intervju sa Borom Đorđevićem, legendarnim muzičarem koji je danas preminuo u 72. godini u Kliničko-bolničkom centru u Sloveniji.

Ona se sada oglasila na svom zvaničnom Instagram nalogu gde se oprostila od Bore, a kako sama kaže, osećala je da je taj njihov razgovor ujedno i poslednji.

- Osećala sam još u Ljubljani da je ovo Borin poslednji intervju. Bilo mi je teško… - napisala je ona.

 

 

Podsetimo, frontmen grupe ''Riblja čorba'' je danas u 72. godini preminuo u Ljubljani nakon teške upale pluća. Uz njega je do poslednjeg trenutka bila njegova supruga Dubravka.

Kako Republika saznaje, roker je napistao testament još kada je primetio da mu se zdravstveno stanje ozbiljno pogoršalo, a sa suprugom je pre odlaska u bolnicu o tome i pričao. Naime, u testamentu je maltene Bora sve ostavio naslednicima, za koje je beskrajno vezan.

- Bora je napisao testament još kad je na regularnim pregledima saznao da mu je poprilično narušeno zdravlje. On je već unapred znao kome šta ostavlja, a naravno da se najviše pominju njegova sadašnja supruga i deca. Njima će naravno Bora ostaviti sve što ima, iako oni odavno žive svojim životima i odavno su se obezbedili. Supruzi je pričao: "Oni od mene imaju sve, a ti znaš šta ti je činiti dalje ako dođe do nekih iznenadnih situacija", tako je pričao, ali ništa više od toga - rekao je izvor za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading