INTUBIRAN BORA ĐORĐEVIĆ! Roker u teškom stanju, ovo su nove informacije, HITNO se oglasio njegov kolega!

Autor:

Zabava

26.08.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen čuvene grupe Riblja čorba hospitalizovan je zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća.

INTUBIRAN BORA ĐORĐEVIĆ! Roker u teškom stanju, ovo su nove informacije, HITNO se oglasio njegov kolega!

Foto: ATA Images

Legendarni roker Bora Đorđević zbog lošeg zdravstvenog stanja primljen je u bolnicu u Sloveniji, gde godinama živi sa suprugom.

Frontmen čuvene grupe Riblja čorba hospitalizovan je zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća, a sada se oglasio njegov menadžer Bane Obradović, koji nam je rekao da je pevačevo stanje nepromenjeno.

Foto: ATA Images

Bora Đorđević

 

- Treći dan isto. Intubiran. U bolnici. Nema promena - rekao je Bane za Blic, koji je bio Bori u poseti zajedno s njegovom suprugom Dubravkom.

Inače, za domaće medije se oglasio i Borin blizak prijatelj Gale iz grupe Kerber, koji je otkrio da se čuo s Banetom Obradovićem, menadžerom grupe Riblja čorba.

- Čuo sam se danas s njegovim menadžerom. Nije Bora dobro, nikako nije dobro. Ne bih otvarao previše tu priču, ne vidim kako bi mogao da ozdravi. On je stvarno veliki borac, mi smo dobri drugari. Nisam mogao do njega da dođem, baš je bolestan, u bolnici je, u Sloveniji. Nema onih pozitivnih vibracija da će to izaći na dobro - rekao je Gale.

Foto: Tanjug

Bora Đorđević

 

Podsetimo, roker je sve raznežio ranije komentarom o tome kako gleda na život.

Foto: RTS/printscreen

Bora Đorđević

 

Srećan sam što sam živeo u osamdesetim godinama, gde su bile prave vrednosti. Posle su počele da se gube i srećan sam što sam pri kraju puta i što neću doživeti dekadenciju i propast koja vlada svetom. Ja živim kao da neću da umrem, nikada ne pričam o prolaznosti vremena. Smrti se ne treba plašiti i to je jedna od pesama na novom albumu. Nemam osećaj da sam mator, telo me izdaje, teže hodam, pa sedam dok pevam, ali pevam. Ne pevam nogama, ali sam sam duhovno i dalje u pubertetu. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading