JOVANOV OTKRIO ĆUTINU NAJSTROŽE ČUVANU TAJNU! Evo šta je Jovanović dobio na poklon, da bi pravio lom u skupštini!

Autor:

Vesti

23.07.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kokanović ovom stručnjaku za crvene fenjere poklonio pet ari zemlje da luduje po Skupštini

JOVANOV OTKRIO ĆUTINU NAJSTROŽE ČUVANU TAJNU! Evo šta je Jovanović dobio na poklon, da bi pravio lom u skupštini!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, RTS

Tokom današnje sednice Skupštine Srbije, predsednik poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov osvrnuo se na obraćanje Aleksandra Jovanovića Ćute, poručivši da je teško odgovoriti čoveku koji u istoj rečenici govori o crkvi i o crvenim fenjerima.

Republika

Foto: RTS/printscreen

 

- Doduše, ne znamo u crkvu koliko se razume, ali kažu da se odlično razume u crvene fenjere. On je, otprilike, nosilac crvenog fenjera treći dan ili treću noć, kako kažu da se to zove. Međutim, ovde je nešto drugo bitno. Kažu, raseljavanje seljaka. Ko je raselio seljake? On koji je dobio zemlju od Kokanovića da bi radio ovo što sada radi u Skupštini. Dakle, ne radi on ovo besplatno. I to posebno želim da kažem građanima: Ćuta je od Kokanovića dobio zemlju na poklon da bi ovde skakutao, vikao, pretio i mlatio prstom. Eto, toliko košta njegova ljubav prema Srbiji. Pet ari zemlje dobio je na poklon - otkrio je Jovanov.

Republika

Foto: ATA Images

 

Takođe, posebno je naglasio da u Srbiji neće biti nikakvog iskopavanja litijuma, ukoliko se apsolutno ispune svi ekološki standardi.

- I mi živimo ovde, i naša deca žive ovde, i nama je stalo da naša zemlja bude zdrava. Da napreduje, ali da se poštuju svi ekološki standardi i ekološka zaštita. To što se oni predstavljaju da zemlju vole više od nas, eto vidite koliko, dobijete pet ari zemlje i onda volite Srbiju. Nećemo ljude koji su stručni za crvene fenjenjre da ih pustimo da nam drže predavanja o ekologiji -  zaključio je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Ena

23.07.2024 14:48

Lažni ekolozi gledaju u svemu samo lični interes.

Dragan

23.07.2024 14:49

Mozda i paket vinjaka...

Dragan

23.07.2024 14:51

Cuti treba ljubav i paznja, da mu peva neko. Covek misli da je u kafani.

Лале

23.07.2024 14:52

Еколози који имају своје тарифе и Ћута и Кокаиновић и Сава.