MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! Masovno hapšenje pripadnika KRIMINALNOG klana, specijalci ULETELI u hotel, imali su šta i da vide!

Autor:

Svet

22.07.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U hotelu je policija zatekla 16 osoba - članove visokorizične organizovane kriminalne grupe

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! Masovno hapšenje pripadnika KRIMINALNOG klana, specijalci ULETELI u hotel, imali su šta i da vide!

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Policija Crne Gore je u jednom budvanskom hotelu zatekla 16 osoba - članove visokorizične organizovane kriminalne grupe iz Crne Gore, kao i operativno interesantne osobe iz regiona, za stolovima takozvanog poker teksasa, dok se ispred njih nalazio veći broj čipova za kockanje, kao i podeljen špil karata.

- Po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru ova lica su dovedena u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Budva, te su od njih po nalogu tužioca privremeno oduzete karte, čipovi, pločice i novac u ukupnom iznosu od oko 300.000 evra. Od njih su u službenim prostorijama prikupljena obaveštenja na zapisnik, te policija preduzima dalje mere i radnje u saradnji sa nadležnim tužilaštvom u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te eventualne pravne kvalifikacije događaja, a u pravcu otkrivanja krivičnog dela neovlašćeno organizovanje igara na sreću - saopšteno je iz policije.

Dodaje se da je u trenutku kontrole navedenih osoba utvrđeno da je u igri bilo oko 289.000 evra.

- Takođe, u odvojenim aktivnostima, službenici Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti Jug i pripadnicima Sektora policije posebne namene sproveli su aktivnosti iz svoje nadležnosti u jednoj diskoteci u Budvi, kojom su prilikom kontrolisani visokorangirani članovi jedne organizovane kriminalne grupe. Među kontrolisanim licima zatečena su lica kojima je sud izrekao meru nadzora - zabrana napuštanja mesta prebivališta i boravišta, a koja su izašla iz UIKS-a po osnovu nedonošenja prvostepene presude u roku od tri godine - saopšteno je iz policije.

(Republika/Vijesti.me)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading