PIPER ISPROZIVAO BIVŠEG ŠEFA! Pokazali koliko im je bitna Srbija: Do 14 časova nikoga iz DSS nije bilo na Sednici skupštine!

Autor:

Vesti

23.07.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Jovanović, lider DSS i lažni patriota, pokazao koliko mu je bitna Srbija.

PIPER ISPROZIVAO BIVŠEG ŠEFA! Pokazali koliko im je bitna Srbija: Do 14 časova nikoga iz DSS nije bilo na Sednici skupštine!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Iako su lideru Demokratske stranke Srbije, Milošu Jovanoviću puna usta Srbije i patriotizma, reklo bi se da je samo jak na rečima, dok s druge strane, dela ne postoje. 

Kao najbolji dokaz za to upravo je činjenica da do 14 časova u Skupštini nije bio nijedan poslanik njegove stranke, iako se danas održava vanredna Sednica Skupštine Srbije, na kojoj je jedna od glavnih tema održavanje Svesrpskog sabora.

- Pratite pažljivo! Sednica skupštine će trajati bar dva dana. Nagradno pitanje: Koliko će predsednik DSS, Miloš Jovanović izdržati da sedi u skupštinskoj klupi prvi dan?! Moja procena maksimalno sat i po - dva. Čim dobije reč odlazi i neće se vraćati - napisao je Uroš Piper, novinar i koordinator za medije Novog DSS na društvenim mrežama.

To nije bio kraj, pa se ubrzo ponovo oglasio.

- Pogrešio sam. Nije ni toliko izdržao. Nikoga od poslanika DSS, već sada u 14h nema u skupštinskim kupama. A, da, vreme je za ručak u skupštinskom restoranu - naveo je Piper.

Podsetimo, Skupština Srbije počela je danas vanrednu sednicu. Prvom vanrednom zasedanju Narodne skupštine prisustvuje 166 narodnih poslanika. Sednica je počela postavljanjem poslaničkih pitanja, posle čega se očekuje početak rasprave po dnevnom redu, a koji ima ukupno 60 tačaka. Među predloženim predlozima zakona su i izmene Zakona o platnim uslugama, koji podnosi Narodna banka Srbije, kao i više zakona kojima se potvrđuju sporazumi o zaduživanju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
duki

23.07.2024 17:01

jovanovicu francuzu je stalo samo do novca drzave srbije nista drugo ga neinteresuje

Ena

23.07.2024 17:36

Lažnim patriotama su lični interesi uvek bili važniji od državnih.