NOVE PRETNJE SMRĆU VUČIĆU! "Zviceru, mirnom rukom i oštrim okom gađaj ga pravo u čelo!"

Autor:

Vesti

23.07.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivi pozivi na ubistvo!

NOVE PRETNJE SMRĆU VUČIĆU! "Zviceru, mirnom rukom i oštrim okom gađaj ga pravo u čelo!"

Foto: Printscreen/Pink TV

Na društvenim mrežama pojavile su se nove monstruozne pretnje smrću upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojima pozivaju vođu 'kavačkog klana' Radoja Zvicera da puca u čelo Vučiću uz mirnu ruku!

Na ovo je reagovao Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini i predsednik odbora Nikola Radosavljević koji najoštrije osuđuju poziv na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao i Radosavljevića koji je javno objavljen u komentarima Saše Živkovića zvanog Rika u objavi na njegovom Fejsbuk profilu. 

''Ovo je još jedan u nizu čin koji direktno ugrožava bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao i bezbednost članova stranke kojoj pripada.

Javni poziv da Zvicer gađa predsednika pravo u čelo, uz mirnu ruku, i oštrim okom na Fejsbuk profilu Saše Živkovića zvanog Rika koji je na prošlim lokalnim zborima prikupljao potpise za svoju listu koja je nosila prvobitno naziv: "SAŠA ŽIVKOVIĆ RIKA - ZA OMLADINU JAGODINE"  je monstruozan. Upravo na njegovom Fejsbuk profilu satima stoje komentari izvesnog Darka Kostića  rodom iz Pančeva, a živi u Jagodini, koji pozivaju na ovakve monstruozne stvar dajući mu punu podršku u tome. 

On u svojim komentarima pominje i Banjicu i Jajince, oca, kao i na najgori mogući način psuje sve najmrtvije, mrtvo i živo, a odnosi se na predsednika Srbije. Čak u tekstu pominje i Tamaru suprugu predsednika rečnikom gde ni jedan normalan čovek ne može ni da pomisli, a kamoli napiše, pozivajući na silovanje, kao i predsednika GrO SNS Jagodina Nikolu Radosavljevića gde kaže da  za njega važi ona narodna : " dva metra bez geometra" gde poziva i na njegovo ubistvo. Ovakve objave samo nenormalni ljudi bez imalo savesti i morala mogu da objavljuju i ujedno podržavaju. 

Da podsetimo građane Jagodine da je Živković u kampanji za lokalne izbore 2. juna javno podržao i agitovao za listu  JS - SPS, nakon što nije uspeo sa svojom grupom građana da prikupi dovoljan broj potpisa za učestvovanje na izborima. 

Šta se to dogodilo da odjednom toliko podržava listu JS- SPS, građani Jagodine mogu samo da zamisle. Jednostavno postao je jos jedan od poslušnika već viđene dugogodišnje političke mantre u Jagodini koja vlada više od dve decenije. 

Pozivamo hitno sve državne nadležne organe da reaguju i procisuiraju osobe koje ovakve monstruozne stvari mogu javno da pišu i pozivaju na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića kao i članova Srpske napredne stranke'', piše u saopštenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Sasa

23.07.2024 11:44

Najoštrije osuđujem ovaj monstruozni poziv na ubistvo Vučića. Takvi postupci su potpuno neprihvatljivi i opasni za društvo

Vuksan

23.07.2024 11:45

Poziv na ubistvo Vučića je ekstremno opasan i zastrašujuć. Ovakvi pretnje su neprihvatljive i moraju biti odmah kažnjene.

Darko

23.07.2024 11:45

Ovakvi monstruozni pozivi na nasilje su ozbiljan zločin. Moramo se ujediniti u osudi i borbi protiv ovakvih pretnj

Luka

23.07.2024 11:46

Ne možemo tolerisati monstruozne pozive na ubistvo Vučića. Ovakvi potezi su pretnja našoj bezbednosti i demokratiji.