STRAVA U RESTORANU, NAJMANJE DVE OSOBE UBIJENE, A SEDMORO RANJENO! Došlo do svađe između gostiju, a onda je jedan potegao pištolj

Autor:

Svet

02.06.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi policajci koji su došli na mesto incidenta pronašli su tela odraslog muškarca i žene unutar bara

STRAVA U RESTORANU, NAJMANJE DVE OSOBE UBIJENE, A SEDMORO RANJENO! Došlo do svađe između gostiju, a onda je jedan potegao pištolj

Foto: pixabay.com

Najmanje dve osobe ubijene su, a sedmoro je ranjeno u pucnjavi u baru u predgrađu Pitsburga, u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, saopštila je danas lokalna policija.

Policija okruga Alegini istakla je da je odgovorila na zahtev za pomoć policije Pen Hilsa rano jutros, nakon pucnjave u baru u Pen Hilsu, preneo je AP.

Prvi policajci koji su došli na mesto incidenta pronašli su tela odraslog muškarca i žene unutar bara oko tri časa po lokalnom vremenu.

Na to, još sedam žrtava je ranjeno, a neke su prebačene u bolnice, dok su pojedinci u sopstvenoj režiji došli do bolnica.

Jedna od ranjenih žrtava je u kritičnom stanju, dok ostale žrtve nemaju povrede koje su životno opasne.

Preliminarni podaci pokazuju da je "došlo do sukoba unutar bara i više osoba je otvorilo vatru", rekla je policijska služba okruga, ne otkrivajući da li su osumnjičeni u pritvoru.

Očevici kojih nije bilo puno jer je ipak pucnjava pala oko tri časa ujutro kažu da su obe grupe gostiju bile glasne i pod alkoholom.

Jedan od gostiju počeo je da vređa drugu grupu a sve je kulminiralo kad su jedni drugima počeli da prozivaju žene s kojima su bili u društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading