DEVOJČICA PRONAĐENA ŽIVA NEKOLIKO METARA OD MRTVE SESTRE: Epilog brutalnog zločina koji je potresao svet, policija sumnja u jednu stvar (VIDEO)

Autor:

Svet

18.06.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kalihan i Koks su uhapšeni pod optužbom za ubistvo i seksualno zlostavljanje, suočavajući se sa mogućnošću smrtne kazne ako budu osuđeni.

DEVOJČICA PRONAĐENA ŽIVA NEKOLIKO METARA OD MRTVE SESTRE: Epilog brutalnog zločina koji je potresao svet, policija sumnja u jednu stvar (VIDEO)

Foto: Facebook

Šestogodišnja devojčica pronađena je živa nekoliko metara od ubijene sestre, nakon što je njihova majka brutalno ubijena u Luizijani, a one otete.

Nestanak majke, Kali Brunet, prijavljen je u utorak ujutru pre nego što je pronađena mrtva u spavaćoj sobi, dok su njene ćerke otete.

Posle intenzivne potrage i oglašavanja Amber alerta, jedna od njenih ćerki, Erin (4), pronađena je mrtva u šumskom području južno od Džeksona u Misisipiju. Njena starija sestra Džejli (6) pronađena je živa, ali povređena nekoliko metara dalje od tela sestre.

Džejli je odvedena u obližnju bolnicu na pregled i sada je bezbedna sa dedom i babom u njihovoj kući.

Kali je izlazila i raskidala sa dečkom, Danijelom Kalihanom, koji je prvi osumnjičeni u ovom slučaju, zajedno sa njegovom devojkom, Viktorijom Koks.

Policija sumnja da je mogući slučaj "nasilja u porodici" izmakao kontroli, a otkrili su i šokantne dokaze o trgovini ljudima u otmici devojčica zbog kaveza za male životinje, potvrdila je kancelarija šerifa župe Tangipahoa.

- Kalihan je optužen da je počinio brutalna i gnusna dela nasilja, uključujući ubistva 35-godišnje Keli Brunet i njene četvorogodišnje ćerke Erin - navodi se u objavi šerifa župe Tangipahoa na Fejsbuku.

Incident je izbio na videlo kada su se Kelini roditelji požalili da se nisu čuli sa njom njenom bivšem mužu koji je tada posetio ženu u njenom domu i pronašao je mrtvu, a ćerke nestale. 

Državna policija Luizijane odmah je izdala Amber alert 13. juna nakon hitnog poziva koji je doveo do otkrivanja tela devojčice u Misisipiju.

- Ubio je majku. Uzeo joj je decu. Doveo decu u Džekson, Misisipi. Ubio je jedno od dece. I verovatno da policija nije intervenisala, i drugo dete bi verovatno bilo mrtvo - rekao je šef policije Džozef Vejd.

On je dodao da se sumnja i na trgovinu ljudima.

- Na osnovu mesta zločina, kako to izgleda, možda je ovo mesto gde se radilo o trgovini ljudima, vidimo kaveze, kaveze za male životinje. Ovo je veoma, veoma uznemirujuće za mene kao šefa policije i kao oca - dodao je on.

Kalihan i Koks su uhapšeni pod optužbom za ubistvo i seksualno zlostavljanje, suočavajući se sa mogućnošću smrtne kazne ako budu osuđeni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading