JEZIVO! Prodavačica sladoleda u poslednji čas sprečila OTMICU DEVOJČICE! Muškarac vrebao iz prikrajka, a onda se dogodio obrt (VIDEO)

Autor:

Svet

18.06.2024

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posmatrala je krajičkom oka da li je muškarac kraj nje sumnjiv ili ne, a onda je odlučila da se umeša

JEZIVO! Prodavačica sladoleda u poslednji čas sprečila OTMICU DEVOJČICE! Muškarac vrebao iz prikrajka, a onda se dogodio obrt (VIDEO)

Foto: instagram/sultan creater

Na društvenim mrežama se ovih dana pojavio snimak za koji se tvrdi da je od pre tri godine i da dolazi iz srca Meksika.

Na snimku se vidi pokušaj otmice jedne devojčice i fenomenalna reakcija prodavačice koja je na vreme otkrila šta se dešava i spasila ju je.

Devojčica stara oko 10 godina došla je da se osveži po letnjem danu ni ne sluteći da muškarac u pozadini koji navodno priča telefonom zapravo sve vreme čeka na nju.

Iza devojčice, ispostaviće se, bio je parkiran automobil sa još jednim otmičarom u njemu i samo je trebalo da muškarac u pozadini snimka ubaci devojčicu u kola.

Međutim, tu se pojavila prodavačica.

Nakon što je shvatila da joj je muškarac kraj frižidera sumnjiv jer se konstantno vrti oko njih i gleda sa strane ka devojčici, ukačila je da je ona ta koja jedina može da je spasi.

Pravila se devojka da ništa ne primećuje, dala je devojčici sladoled, a taman kad se otmičar pripremio da napadne devojčicu kraj vrata automobila, prodavačica je krenula za njom.

Zapravo je potrčala, jer ju je sekunda delila od toga da pred njenim očima devojčica bude oteta.

Otmičar se iznervirao, gurnuo je prodavačicu po leđima i vratio se u automobil neobavljenog posla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading