NIJE ZNAO GDE SE NALAZI, PA ZAVRŠIO U BOLNICI: Muškarac vozio bicikl po selu sa 3,8 promila alkohola u krvi!

Autor:

Svet

18.06.2024

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pedesetjednogodišnjak je bio dezorijentisan kada su ga policajci priveli

NIJE ZNAO GDE SE NALAZI, PA ZAVRŠIO U BOLNICI: Muškarac vozio bicikl po selu sa 3,8 promila alkohola u krvi!

Foto: Shutterstock

Muškarac je u Baranji vozio bicikl s 3,8 promila alkohola u krvi i on je vozilom hitne pomoći prevezen u Klinički bolnički centar Osijek na hitan prijem, saopštila je hrvatska policija.

Kako je navedeno, juče u 15.14 sati u selu Lugu, u kontroli saobraćaja zatečen je 51-godišnjak iz Luga, koji je upravljao biciklom i kod koga je obavljenim alkotestiranjem utvrđena prisutnost alkohola od 3.82 promila u krvi, prenosi Index.hr.

"Muškarac je zbog visoke izmerene koncentracije alkohola, odnosno mogućeg trovanja alkoholom, vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Klinički bolnički centar Osijek na hitan prijem zbog lečničkog nadzora i opservacije", saopštila je osječko-baranjska policija.

Na području PU osječko-baranjske juče su evidentirana četiri vozača (jedan automobila, jedan motocikla i dva bicikla) koji su bili pod uticajem alkohola, navodi se u saopštenju.

Paralelno s ovim događajem, u Kutini se umalo dogodila tragedija s jednim detetom u glavnoj ulozi.

Dete u Kutini teško je povređeno nakon što se rasprsnuo metak po kojem je udaralo čekićem.

Kako je saopštila sisačko-moslavačka policija, u subotu je u noćnim satima u jednom dvorištu na području grada Kutine teško povređeno dete, a lekarska pomoć mu je pružena u sisačkoj Opštoj bolnici, prenosi portal Indeks.

Policija je saopštila da će uslediti daljnje kriminalističko istraživanje ovog događaja i, kako bi ubuduće izbegli ovakve ili slične neželjene događaje, hrvatska policija poziva i apeluje na sve one koji još negde u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje, municiju ili minsko-eksplozivna sredstva da ih dobrovoljno predaju.

Napominju da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske stanice kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog povređivanja, već da o svojoj nameri predaje obaveste policiju na broj 192 ili najbližu policijsku stanicu, stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading