"KAD LEKOVI PRESTANU DA DELUJU, NE ZNA GDE SE NALAZI": Hit snimak, pola Amerike se TRESE OD SMEHA! Ovo je BRUTALNO! Pogledajte kako Tramp imitira pogubljenog Bajdena! (VIDEO)

Autor:

Svet

30.10.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Donald Tramp je na nedavnom predizbornom skupu u Las Vegasu oštro ismejao svog rivala iz 2020. godine, sadašnjeg predsednika Džoa Bajdena.

"KAD LEKOVI PRESTANU DA DELUJU, NE ZNA GDE SE NALAZI": Hit snimak, pola Amerike se TRESE OD SMEHA! Ovo je BRUTALNO! Pogledajte kako Tramp imitira pogubljenog Bajdena! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Tramp je izveo celu rutinu fizičke komedije koja se rugala Bajdenu, starom 80 godina, jer nije mogao da pronađe izlaz sa bine.

Tramp je citirao često zbunjene izlaske Bajdena sa bine nakon javnih obraćanja i rekao publici da je sposoban da bolje locira izlaze nego njegov verovatni protivnik 2024. godine. Takođe je pokrenuo rutinu mimiranja Bajdena koji se gubi dok traži izlaz sa govornice.

Tramp je ismejao Bajdena zbog načina na koji Bajden napušta binu. Tramp je rekao da Bajden postaje “potpuno nesuvisao” kada “lekovi prestanu da deluju”, nakon što završi govor. Zatim se okretao u krug po bini, oponašajući način na koji Bajden često izgleda izgubljeno dok čeka da ga neko od saradnika odvede sa govornice.

 

Na jednom skupu prošle nedelje, Tramp je ismejao Bajdena što koristi “dečje stepenice” za ulazak u Air Force One. Bajden koristi kraće stepenice za ulazak i izlazak iz predsedničkog aviona nakon niza visoko profilisanih spoticanja.

 

Izgleda da nema direktnog odgovora Džoa Bajdena na ove komentare Donalda Trampa. Međutim, reakcije na društvenim mrežama su bile brojne, sa mnogo šala i mema. Takođe, neki korisnici su sugerisali da Tramp može imati slične probleme sa govorom.

Ovo nije prvi put da je Donald Tramp ismejao Džoa Bajdena. Tramp je ranije koristio slične taktike. Na primer, na konvenciji Kalifornijske Republikanske partije u Anahajmu, Tramp je imitirao Bajdena koji se gubi na bini nakon što je održao govor. Takođe, Tramp je postavio čudnu kombinaciju svojih i Bajdenovih intervjua za 60 Minutes.

Međutim, treba napomenuti da su ovakve taktike često prisutne u političkim kampanjama i nisu specifične samo za Trampa. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading