STANIJA NE MOŽE NI DA ZAMISLI ŠTA ĆE VEČERAS DOGODITI IZMEĐU ANELI I ASMINA: Durdžić joj je prećutao ključnu informaciju!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je otkrio da Stanija još nije upoznata sa detaljima njegovog susreta sa Aneli.

STANIJA NE MOŽE NI DA ZAMISLI ŠTA ĆE VEČERAS DOGODITI IZMEĐU ANELI I ASMINA: Durdžić joj je prećutao ključnu informaciju!

Foto: Youtube.com printscreen/siktertube, Instagram.com/ Tv pink printscreen

Rijaliti svet je ponovo uzdrman, a ovoga puta glavni akteri su Aneli Ahmić i njen bivši izabranik Asmin Durdžić. Nakon što je Aneli otkrila javnosti da ju je Durdžić prevario sa poznatom starletom Stanijom Dobrojević, situacija je eskalirala do neslućenih razmera, a sukob traje i dan-danas, s obzirom da se neprestano prepucavaju.

Iako je Aneli započela vezu sa rijaliti cimerom Markom Janjuševićem Janjušem, nastavila je sa iznošenjem prljavog veša iz odnosa sa Asminom, stvarajući medijsku pometnju. Nakon što je više puta izjavila da se Durdžić ne sme suočiti sa njom, on je ipak odlučio da obavi razgovor sa bivšom izabranicom pred milionima gledalaca u "Eliti".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

- Želim da stavim tačku na te priče. Zašto nisam to uradio ranije? Zato što mi se sada skupilo, prelomio sam i odlučio da se javno suočimo samo zato da bi stavio tačku na te priče - rekao je Asmin Durdžić za Informer.

Na pitanje šta mu je Stanija rekla kada joj je saopštio da će pred milionima obaviti razgovor sa Aneli, Asmin je otkrio da Stanija nije bila upućena u tu odluku jer je bila na putu za Majami.

- Stanija ništa ne zna, jer je na putu za Majami - rekao je Asmin Durdžić i dodao:

- Svakako ne bih sad Staniju mešao i komentarisao je u ovoj situaciji.

Dobrojevićevoj sigurno neće biti svejedno kada se njih dvoje budu suočili, ali će bar ovim razgovorom istina izaći na videlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading